EXTRA VOORSTELLING STEVEN BRUNSWIJK: VAN SLAAF TOT MEESTER

Wegens grote belangstelling voor de inmiddels uitverkochte show op 7 december komt Steven Brunswijk nóg een keer naar Theaters Tilburg! Op donderdag 6 december is hij ook te zien in onze studio.
Steven Brunswijk is bekend als de Braboneger sinds zijn Dumpert-filmpje “Gewoon Betalen” op GeenStijl meer dan 400.000 keer is bekeken. Sindsdien is Steven ontdekt door honderdduizenden mensen op internet en minstens zo vaak bekeken op Youtube. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van Nederlanders te veroveren.

Van Slaaf tot Meester
Als je het in Nederland over slavernij hebt, ontstaat er meteen een krampachtige en serieuze sfeer. Terwijl het ondertussen 155 jaar geleden is. Maakt dat het minder erg? Nee, absoluut niet! Kun je er dan wel grappen over maken? Het zal eens tijd worden! Maar kan het ook? Voor Steven is humor de beste manier om moeilijke thema’s bespreekbaar te maken, en het wordt tijd dat ook slavernij bespreekbaar wordt. Of je er echt grappen over kan maken? Dat is exact waar Steven samen met jou achter wil komen.

Verkoopinformatie

Van Meester tot Slaaf is te zien op donderdag 6 en vrijdag 7 december (uitverkocht) om 20:30 uur in de studio van Theaters Tilburg. Verkoop start 25 oktober om 12.00 uur. Tickets kosten €20 en zijn verkrijgbaar via theaterstilburg.nl, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.