FEBO KEERT TERUG!

Je kent het wel, iedere week kijk je uit naar die ene dag dat je jezelf op een frietje van de FEBO mag trakteren, staat ineens de hele toko in vuur en vlam. Geen friet meer voor jou. Friet detox van een jaar of twee als gevolg. Maar het einde is in zicht! De FEBO is hard aan het verbouwen en heropent haar deuren op vrijdag 31 mei!

Gelukkig hebben we hier in Tilburg sinds de ondergang van de FEBO niet stilgezeten op het gebied van snackpaleizen. In de afgelopen twee jaar zijn er talloze burgertenten en fastfoodketens bij gekomen zoals Taco Bell, Burger King en Five Guys. Maar niks tipt aan zon lekkere FEBO frikandel of bamischijf. Zo simpel en toch zo bijzonder.

Meer dan een jaar zijn ze bezig geweest om het originele FEBO pand in ere te herstellen. Deze keer wordt hij niet zo opzichtig (geen grote rode letters op een gele banner dus). De frietboetiek probeert met een meer ingetogen uiterlijk met de tijd mee te gaan en te blenden in Tilburgs bekendste winkelstraat. Er zal veel glas gebruikt worden in het nieuwe design, dan lonkt die trekmuur zo lekker naar je van achter het glas. Geen ontkomen meer aan!

De Haute Friture kan dus weer uit de kast worden getrokken, het ‘modehuis’ maakt vrijdag 31 mei een comeback. Bereid je bikinibody maar even voor!

Lonneke

Lonneke (28) is geboren en getogen in Broekhoven. Opgegroeid in een buurt waar mensen bij de geringste zonnestraal hun plastic tuinmeubelen op de stoep zetten, en waar de Brabantse gezelligheid en worstenbroodjes nooit ver te zoeken zijn. Voor haar studie heeft ze een aantal jaar in Nijmegen gewoond, toch kon ze Tilburg niet vergeten. Nu woont de cultuurwetenschapper en barvrouw extraordinair weer in haar oude vertrouwde stad en zal ze voor Wij Zijn Tilburg over de vele ontwikkelingen in het bruisende Tilburgse horeca- en cultuurlandschap bloggen.