FEMZ EVENTS GAAT EXPLOITATIE EVENEMENTEN RUIMTES VAN DUVELHOK OVERNEMEN

De dames van FEMZ Events zitten niet stil. Naast een goedlopend uitjes bureau en evenementen locatie Patronaat gaan zij per 1 oktober ook de exploitatie van Duvelhok aan de St. Josephstraat voor hun rekening nemen.

FEMZ is reeds jaren een begrip in Tilburg en omgeving als het gaat om diverse creatieve, culinaire en actieve uitjes voor zowel particulieren als ook voor bedrijven!

Vanaf 1 januari 2018 namen zij het beheer van evenementen locatie Het Patronaat over. En met succes! Al vele bedrijven wisten de weg naar hen te vinden voor een leuk feest, diner en feestelijke borrel of thema feest!

Helaas voor hen zullen de deuren van het Patronaat per 1 Mei sluiten en wordt deze locatie omgedoopt tot showroom. Dit was vooraf bekend waardoor zij alvast plannen konden maken voor erna 😉 Desalniettemin vinden zij het best jammer, want wat is het een leuk project!

Dit smaakte dan ook naar meer! Zo hadden zij al tijden hun zinnen gezet op locatie Duvelhok. En na wat gezellige ontmoetingen en gesprekken met Karin en Samie Bruers later was een samenwerking eigenlijk al gauw beklonken.

Per 1 oktober gaat de fabriekshal worden ingezet voor congressen, vergaderingen in combinatie met trainingen of andere activiteiten. Het paviljoen gaat in de avond uren dienst doen als kookstudio en FEMZ krijgt een eigen studio voor diverse creatieve workshops, cursussen en inspirerende vergader sessies.

FEMZ Events is hiermee een van de weinige evenementenbureaus met alle disciplines in eigen beheer. Van evenementen locatie tot vermaak en daar alles tussenin.

Wil je meer weten? Of een van de locaties bezichtigen? Neem dan gerust contact op met FEMZ Events via sales@femz.nlof bel naar 013-7503926

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.