FERRY EN FRED KOMEN MET EIGEN CARNAVALSEMBLEEM

Ferry van de Zaande en Fred van Boesschoten, de bekende Tilburgse karikaturen, komen dit jaar met eigen carnavalsemblemen. Ze zijn te koop voor 7,50 euro bij Ollie’s Brandstore. Foto: Facebook Ferry van de Zaande.

De heren (eigenlijk poppen) zijn al jaren een fenomeen in onze stad, onder andere door hun optredens tijdens KermisTV en hun vele carnavalshits waaronder “De Vakman”.

De emblemen zijn een initiatief van Boektem, een nieuw boekingsbureautje dat gespecialiseerd is in het wegzetten van carnavalsacts. Onder andere Fred en Ferry vallen in hun rooster.

Als je de twee vrienden allebei op je jasje wil strijken, dan krijg je zelfs korting! Voor 2 emblemen betaal je namelijk geen 15 euro, maar slechts 12,50 euro. Ze zijn te verkrijgen in de brandstore, maar ook online. Wees er snel bij, want volgens de website zijn er maar 187 op voorraad. Sowieso is het de moeite waard om de webshop van Ollie’s eens te bekijken, het aanbod vette carnavalsemblemen is namelijk eindeloos! Én vergeet onze eigen Wij Zijn Tilburg emblemen niet!

De emblemen van Fred en Ferry

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.