FESTIVAL VAN HET LEVENSLIED 2018: DE LINE-UP IS BEKEND!

Op 2 en 3 juni mogen we weer twee dagen meezingen en dansen op de beste Nederlandstalige muziek tijdens het Festival van het Levenslied. Kaartjes heb je niet nodig voor dit festival, volgens de organisatie heb je alleen een goed humeur nodig om binnen te komen!

Het is dan ook niet gek dat dit festival jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt en inmiddels al een kwart eeuw bestaat. En ook dit jaar is er weer voor gezorgd dat de crème de la crème van de Nederlandse volkszangers het podium siert. Zo treden zaterdag onder andere Rene Schuurmans, Samatha Steenwijk en John de Bever op. En kunnen jullie zondag onder meer genieten van Django Wagner, Henk Dissel en Tino Martin. De volledige line-up vind je hier.

Daarnaast lopen de audities voor de talentenjacht volkszanger junior 2018 nog tot 1 april. Dus ben jij of ken jij iemand tussen 9 en 16 jaar oud die absoluut hét jonge zangtalent van Tilburg is? Kijk dan hier om te zien hoe je je kunt aanmelden en wie weet sta jij, als winnaar, live op het podium van het Festival van het levenslied 2018!

Floris Biemans

Floris (25) is zeven jaar geleden in Tilburg komen wonen om te studeren. Inmiddels ziet hij zichzelf als een echte Tilburger en is hij volledig ondergedompeld in de Tilburgse cultuur. Met één been voor de bar en één been erachter heeft hij de Tilburgse horeca de afgelopen jaren van binnen en van buiten leren kennen. Floris heeft Tilburg altijd gezien als een stad van vernieuwing, ontwikkeling en vooral veel potentie. Van Spoorzone tot Piushaven tot centrum, hij is overal graag te vinden. Voor Wij Zijn Tilburg gaat hij zijn kennis over de stad gebruiken om Tilburg eens flink onder de loep te nemen.