GEEN INTENTS EN DECIBEL? DAN MAAR LIVE VANAF HET DAK IN TILBURG

Unifire
Unifire is een opkomende DJ en producer uit Tilburg. Afgelopen week is er een nieuwe track uitgekomen met een videoclip op een nieuw Hardcore label van Q-dance. Unifire richt zich op het hardcore genre binnen de hardere stijlen.

De DJ zou deze zomer van start gaan met mooie optredens in het vooruitzicht. Onlangs bracht hij zijn nieuwe track uit die zou gaan scoren op festivals als Intents en Decibel. Helaas heeft premier Rutte in zijn laatste persconferentie bekendgemaakt dat alle evenementen tot september gecanceld worden. Tijdens deze crisis moet er creatief omgegaan worden deze situatie dacht Sander Schot ook bekend als DJ Unifire. Daarom heeft hij ervoor gekozen om isolatie letterlijk en figuurlijk ‘to the top’ the brengen met een liveset op het dak van ‘The Rise’, gelegen aan de afrit Goirle/ Tilburg West.

“We willen Tilburgers prachtige beelden laten zien van onze stad op grote hoogte met een drone. Ondersteund door muziek uit onze scene hebben we een energieke tracklijst gemaakt, live gemixt door Unifire. We hopen hiermee ook mensen te bereiken die Tilburg wel eens van een andere kant willen zien” aldus Sander.

De liveset gaat in premiere op vrijdag 24 april om 19:00 uur (onder voorbehoud) op de Facebookpagina van Unifire. De bedoeling is om wekelijks een nieuwe liveset te maken op soortgelijke locaties in de stad met prachtige beelden. “We hopen hiermee het thuiszittende publiek in deze tijden toch een beetje het festival gevoel gevoel te geven. We brengen het feest daarom bij de mensen thuis!” aldus Sander.

Bekijk hier alvast een teaser van de liveset.

Op de hoogte blijven van DJ Unifire? Kijk dan op zijn FacebookpaginaInstagram of YouTube-kanaal.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.