GLOEDNIEUW HORECACONCEPT: BUITENGEWOON DE PHIL BRENGT VAKANTIE NAAR TILBURG

Edit_Sfeervideo_001.00_00_33_49.Still002
In de tuin van de welbekende karakteristieke villa De Philharmonie opent 31 juli een gloednieuw horecaconcept met de naam BuitenGewoon De Phil. De naastgelegen tennisbaan is volgestort met 52 ton grind en er zijn modieuze stretchtenten geplaatst waardoor je jezelf bij aankomst meteen in een vakantiesfeer waant. De geur van de egg-grills maken het vakantiegevoel compleet.

Naast de unieke locatie, gelegen tegenover het Koning Willem ll Stadion, is ook het concept geheel vernieuwend voor de stad. Ieder weekend kan er op reservering genoten worden van diner- of borrelarrangement waarbij de egg-grills centraal staan. Eigenaren en chefs Edwin Wijnen en Arne Verbaten hebben hun sporen in het vak al meer dan verdient. De laatste jaren doen zij dit met Wijnstra Catering maar ook hebben beiden heren op hoog niveau gekookt. “ Toen we in 2012 dit pand betrokken wilde we al iets met de tuin doen. We hebben de tijd die we over hadden door de Coronacrisis gebruikt om dit nieuwe unieke concept te verwezenlijken”, aldus Wijnen.

Je kunt bij BuitenGewoon De Phil terecht voor diner en/of borrel. “In een onbezorgde sfeer kunnen mensen voor een vast bedrag per uur genieten van mooie gerechten en daarbij is ook de drank inclusief”, vertelt Verbaten. In het arrangement wordt ieder half uur voor een gerecht of amusehapje gezorgd. “Ook voor de vegetariërs grillen wij mooie gerechten en met eventuele allergieën houden wij natuurlijk rekening”. Kortom een mooie mediterrane sfeer aan de rand van Tilburg waar niks moet en heel veel kan. Dat wordt BuitenGewoon genieten!

Het diner-arragement van 2 uur inclusief drank en vier gerechten kost 40 euro p.p. Het borrel-arrangement is 12,5 euro per uur. BuitenGewoon De Phil is geopend op vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 23.00 uur en op zondag van 13.00 tot 22.00 uur.

Kijk voor meer informatie en om te reserveren op www.buitengewoondephil.nl

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.