GRATIS NAAR DE BUITENBIOSCOOP

Donderdag 9 augustus is het weer tijd voor de volgende heerlijke Pop Up Cinema Zomerfilm in de tuin van De NWE Vorst in het thema ‘Destination Unknown’. De titel van de film houden ze nog even geheim. Laat je verrassen op de avond zelf. Ga chillend op een dekentje in de tuin van De NWE Vorst op reis en ontdek de meest uiteenlopende locaties.

Destination: New Penzance Island
Deze vijfde editie van de Pop Up Cinema Zomerfilms gaan we op avontuur! Op een klein paradijselijk verzonnen eilandje in New England gebeurt nooit iets. Tot een verliefd jong stelletje van huis wegloopt. De bewoners van het eilandje schrikken hevig op. Terwijl het jonge koppeltje helemaal opgaat in hun eigen magische wereldje, probeert de kleine gemeenschap de weglopers met man en macht op te sporen. Maar dan kondigt een stevige storm zich aan voor de kust en het vredige eiland dreigt flink door elkaar geschud te worden.

PRAKTISCHE INFO
Tuin en bar zijn open vanaf 20.30. De film start zodra het donker wordt, ongeveer om 21:20 uur. Toegang is gratis!

De filmvertoning gaat altijd door, bij slecht weer verhuizen ze naar binnen.

Data:  donderdag 9 augustus
Toegang: gratis
Tuin open:  20.30 Film start zodra het donker wordt.
Adres:  Willem II- straat 49, 5038 BD Tilburg

Meer info: www.denwevorst.nl / www.popupcinema.nu

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.