GRATIS POKÉ BOWLS OP MAANDAG 24 DECEMBER

Op maandag 24 december deelt restaurant Poké and More in samenwerking met de Quiet community gratis poké bowls uit. De maaltijden zijn bedoeld voor mensen die maandelijks moeite hebben om rond te komen. Met deze maaltijden wil Poké and More een bijdrage leveren, om deze mensen ook een fijne kerst te bezorgen.

Poké and More is het eerste poké bowl restaurant van Tilburg, opgezet door Louella Choo. Het woord ‘Poké’ is Hawaiiaans voor ‘gesneden vis of groenten’: oftewel, een poké bowl is een maaltijdsalade waarbij alle ingrediënten in kleine, hapklare stukjes gesneden zijn. Naast de bowls verkoopt het restaurant ook diverse soorten smoothie bowls, zoetigheden en verse tea/latte infusions.

Met het motto “Spread the love, share a poké”, geeft Poké and More in samenwerking met Quiet op maandag 24 december tussen 15.00 en 16.00 gratis poké bowls weg. Quiet is een community die zich inzet voor mensen die niet veel geld hebben. Quiet probeert al op allerlei manieren de armoede te verminderen.

Ken jij iemand die ook een extra’tje kan gebruiken tijdens de kerst of die een gratis maaltijd echt verdiend heeft? Kijk op de facebook pagina van Poké and More om te zien hoe je deze persoon kan opgeven.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.