GROOTSTE MODELSPOORBEURS VAN HET ZUIDEN IN TILBURG

Op 29 september vindt in de Tilburgse Spoorzone het grootste en gloednieuwe modelspoorevenement van Zuid-Nederland plaats: Modelspoor Tilburg. Op het terrein van de Tilburgse Spoorzone was tot en met 2011 de Hoofdwerkplaats Tilburg van de Nederlandse Spoorwegen was gevestigd. Een unieke locatie dus voor Brabants grootste modelspoorevenement.

Op de beurs zijn onder andere demo’s van verschillende banen en een grote ruil-, verkoop- en hobbybeurs met alle benodigdheden voor de modelspoorhobby te vinden. Met de mogelijkheid tot 300 plekken voor verkoop, ruilen of expositie is de beurs de grootste van het Zuiden.

Ook wordt er aandacht besteed aan de bijzondere locatie. Zo zijn er rondleidingen in de Spoorzone door mensen die er jaren hebben gewerkt. Een kijkje in de voormalige keuken dus!

Mede-organisator Dennis Lavrijssen: ‘Ik heb de liefde voor modeltreinen van huis uit meegekregen. Mijn opa is hobbybouwer en liet me altijd meekijken. Toen ik met mijn mede-organisatoren op een beurs in Duitsland was dacht ik: ik wil dit naar Brabant halen. Er is hier nog geen beurs van zo’n formaat en al helemaal niet op een plek met zo’n verleden. Een unieke kans voor een nu al uniek evenement!’

Modelspoor Tilburg bezoeken? Hier vindt u alle bezoekersinformatie. Verkopen of exposeren? Hier vindt u alle informatie voor deelnemers.
www.modelspoortilburg.nl

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.