GROTE ONLINE TV SHOW KRIJGT VERVOLG

TILBURG – Fatguys organiseert vrijdag 15 januari de 2e editie van de Grote Online TV Show. Deze online-avond is te volgen via een livestream op Facebook en Youtube en begint om 20.00 uur. Het betreft een avondvullend programma met diverse spelonderdelen. Een deel van de opbrengst gaat naar een van de 15! deelnemende horecazaken. Ook gaat er per verkocht ticket een bedrag naar Villa Pardoes. “Na de succesvolle 1e editie kon een 2e bijna niet uitblijven. Zo helpen we elkaar toch in deze tijden!.”, aldus Phil van Roij.

Phil van Roij is Dj bij het DJ duo Fatguys, maar optreden zit er al lange tijd niet meer in. Alles is online te doen. “Maar entertainen zit in mijn bloed, eigenlijk bij onze hele branche wel, wij kunnen niet stilzitten.” Ze hebben al heel veel ondernomen afgelopen jaar, zo organiseerden ze een Bingo in de McDonald’s, draaiden muziek vanaf Tilburgse daken en organiseerden online personeelsfeesten. “De 1e editie in november was een groot succes. We brachten saamhorigheid en gezelligheid samen geheel volgens alle huidige maatregelen. We hadden het al over een 2e editie, maar door deze 2e lockdown wisten we het zeker!”

Hoe werkt het?
De Grote Online TV Show zal volledig veilig volgens de maatregelen van het RIVM gehouden worden. Alles wordt in een studio gefilmd en deze is niet toegankelijk voor publiek. Vervolgens kan de show thuis live gestreamd worden via verschillende devices. Er zijn veel prijzen te winnen. “We hebben ook dit keer weer enorm uitgepakt met de prijzen!”, aldus Phil. “Zo kun je een bezoek aan huis winnen van de chefkok van Gastrobar Rix, zijn er safaritripjes te winnen en feestpakketten.” Een geheel eigen callcenter van de show neemt telefonisch contact op met de winnaars, live in de uitzending.

Foto: [YouTube] Een spel uit de show, de Meloenenjacht.

Waar de vorige editie DJ Tommy Santo en DJ Coenio nog de dienst uitmaakten, zullen de mannen van Fatguys dit keer zelf plaatsnemen achter de presentatiedesks samen met hun zogeheten `Fatgirls`. “Het leukste aan de show vind ik de diversiteit aan onderdelen. Snelle spellen, puzzels en grappige vragen die je beantwoord door middel van een app op je telefoon!”, aldus Gijs de wederhelft binnen het DJ duo. “De interactie bij deze show ligt heel hoog. Dat maakt het ook ontzettend leuk om naar te kijken.”

Kaarten zijn te koop via het facebookevenement. Mocht je wel trek hebben in een avondje uit én de Tilburgse horeca en evenementenscene willen sponsoren, wees er vrijdagavond 15 januari dan bij!  

Facebookevent:
https://www.facebook.com/events/468680107457553

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.