GUUS MEEUWIS KOMT MET 2E KOOKBOEK

GUUS MEEUWIS KOMT MET 2E KOOKBOEK

Guus (Tilburg) staat natuurlijk bekend om Groots met een zachte G, deze keer staat die ‘G’ voor genieten!  Hij is wederom aan het koken geslagen met vriend én sterrenchef Dick Middelweerd (Waalre). Het nieuwe kookboek draait volledig om de feestdagen; van Valentijn tot Pasen tot Kerst.

Gisteren vond hun boekpresentatie plaats. Na het succes van pop-up restaurant Gustaaf en hun eerste kookboek, welke als warme broodjes over de toonbank gingen, hebben de twee vrienden nu een nieuw kookboek uitgebracht: ‘Het Jaar van Guus en Dick’. Hun vriendschap is begonnen rondom genieten. Genieten van lekker eten, genieten van muziek en vooral genieten van het leven. Het maken van hun eerste kookboek was zo ’n feest dat het smaakte naar meer. Ze staan dit keer stil bij de leukste eetmomenten van het jaar: feestdagen en andere belangrijke gebeurtenissen die we het liefst vieren met familie en vrienden en een bord vol lekkers. De recepten van Dick brengen vaak iets speciaals op tafel en de gerechten van Guus zijn meer “voor de doordeweekse dinsdag”, zo vertellen de heren aan RTL Boulevard. “Mijn moeder klaagde altijd over de gordijnen tijdens het gourmetten”, dus het boek staat vol ideeën om de gourmet- en bakstellen in de kast te laten en zelf aan de slag te gaan tijdens de feestdagen. Zou de moeder van Guus de kooktip van onze eigen Roy Donders niet kennen dan?

Hun eigen favoriete gerechten uit het boek? De Wellington, de bouillabaise èn de frikandel! Dat beloofd wat. Mocht je het boek willen bestellen? Dat kan dus vanaf vandaag bij de welbekende nationale webshops, of lekker lokaal bij Gianotten Mutsaers.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.

X