HARBOURY 2.0: RESTAURANT HARBOURY GAAT OP DE SCHOP

Drie jaar geleden zijn Hein en Marly begonnen met restaurant Harboury. ,,We hebben onze droom werkelijkheid gemaakt door een restaurant van culinair niveau te openen op een toplocatie in Tilburg, de Piushaven”. Nu, 3 jaar later, vinden ze het tijd om volgende stap te zetten. Foto: Mary en Hein. 

Hein en Marly willen restaurant Harboury definitief haar rechtmatige plek laten innemen tussen de Tilburgse toprestaurants. Hein is als chef kok altijd geïnspireerd om nieuwe ideeën op te doen. Zijn passie ligt in de zoektocht naar het perfecte gerecht zodat zijn gasten optimaal kunnen genieten. Duurzaamheid is voor Hein heel belangrijk, hij kookt exclusief met duurzame en eerlijke producten.

Marly verwelkomt de gasten in het restaurant dat zij in 2015 samen met Hein opende. ,,Hein is eerst begonnen met een ondernemersplan, met mij als bedrijfsadviseur. Niet veel later vroeg hij of ik er samen met hem een zaak wilde openen. Ik wilde al zo lang de horeca in en dit was dé kans. Ik heb de knoop doorgehakt en ‘ja’ gezegd”, aldus Mary.

Nu, 3 jaar later, willen Mary en Hein graag de volgende stap zetten met Harboury 2.0. Drie nieuwe sfeergebieden in het restaurant moeten het naar een volgend niveau tillen; Strictly professional, De Verleiding en Natuurlijk genieten. Er komt een open keuken en de algehele sfeer wordt professioneler. Daarnaast wordt de wijnkaart vervangen door een wijnpresentatie. Ook kun je bij Hein echt aan tafel gaan zitten door de combinatie van een chef’s table en de open keuken. Het achterste gedeelte van het restaurant draait om beleving. Deze hoek moet de sfeer van lekker eten en drinken uitstralen.

Verder zal er nog een breed scala aan verbeteringen doorgevoerd worden om Harboury als geheel naar een hoger niveau te tillen. Zo wordt bijvoorbeeld het meubilair vernieuwd, komt er meer groen in de zaak en komt er een portaal bij de ingang.

Hein en Mary zijn een crowdfunding gestart om hun plannen voor Harboury 2.0 te kunnen verwezenlijken. Een deel van de funding hebben ze al bij elkaar. ,,Om onze plannen goed uit te kunnen voeren zijn we nog op zoek naar investeerders die graag deel uitmaken van Harboury 2.0”.

Heb jij interesse om te investeren in Harboury 2.0? Neem dan een kijkje op de crowdfunding website en meld je aan voor de informatiebijeenkomst.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.