Het startsein van Plan-t is gegeven: Tilburg krijgt er een pareltje bij

Maandag 19 februari is het startsein dan eindelijk gegeven: de bouw van Plan-t is begonnen. Dit veelbelovende project moet Tilburg een prachtige en inspirerende werkomgeving gaan geven. Waar wonen, werken, leven, jong, oud, starter en professional samenkomen. Een zeer imposant gebouw dat medio mei 2019 klaar moet zijn. Wij Zijn Tilburg was er bij toen het startsein gegeven werd.

Een tijdloze architectuur, elegante ramen, open concept en duurzaamheid zijn enkele kenmerken hoe we Plan-t het beste kunnen omschrijven. Een ontmoetingsplaats waar iedereen samen komt, waar werken gepaard gaat met ontspanning. Men kan hier genieten van een hapje bij restaurant Monarh tot een intensieve training bij Fit20, samen met Censor zijn zij de eerste huurders van Plan-t. Binnen Plan-t is alles binnen handbereik voor een productieve, maar ook ontspannende werkomgeving.

De eerste huurders: Censor, Fit20 en Monarh

Welkom geheten met een drankje en een muffin hebben we aandachtig geluisterd naar Dennis van de Ven van SDK Vastgoed en wethouder Berend de Vries. “Het is geen anoniem bedrijfsverzamelgebouw, maar een plek waar de ontmoeting centraal staat”, vertelt wethouder Berend de Vries in zijn toespraak. De huur van de kantoorruimtes is van start gegaan en de eerste huurders zijn al binnen. “Met de gesprekken die er gevoerd worden ben ik ervan overtuigd dat we de komende maanden zullen zien dat Plan-t gevuld kan worden”, aldus de Vries. “Ik vind het een geweldig mooi ontwerp dat de afgelopen maanden tot stand is gekomen”.

Dennis van de Ven, Danny Kovacevic, wethouder Berend de Vries en Etienne Timmermans

Na een denderend applaus zijn we naar buiten gegaan om het officieel te maken, met een boormachine en een glas champagne in de hand is het startsein gegeven. Plan-t wordt een dynamische ontmoetingsplaats die inspireert. Plan-t bestaat uit 7 verdiepingen met in totaal 10.900 m² verhuurbaar vloeroppervlak, aangevuld met een ondergrondse parkeergarage. Naast dynamische werkplekken herbergt het gebouw uitstekende faciliteiten en is het BREEAM gecertificeerd.

Wethouder Berend de Vries en Etienne Timmermans van Censor

Melanie

Melanie (22), geboren en getogen in Ede, student crossmediale communicatie in Rotterdam. Ze woont nu in Helmond en begint met veel enthousiasme aan haar afstudeerstage bij Wij Zijn Tilburg.