HET TILBURGSE BEDRIJFSLEVEN VERKENNEN MET DE RABO 013 BUSINESS TOUR

Op donderdag 22 november vindt de Rabo 013 Business Tour plaats. Een initiatief van de Juniorkamer om studenten, young professionals en het Tilburgse bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen. 

Als student word je voorbereid op je professionele carrière. Maar tegen het einde van de studie weten veel jongeren nog niet wat ze precies willen. Al die bedrijven die je lokken met hippe filmpjes of interessante arbeidsvoorwaarden; er is genoeg te kiezen. Weet jij al wel welke baan het beste bij jou past? Welke branche je aanspreekt, in welke functie jouw talenten tot bloei komen, wat voor werkgever bij jou past? Zo nee, dan is de Rabo 013 Business Tour iets voor jou.

Tijdens de Business Tour reis je met een hop-on-hop-off bus langs bedrijven die laten zien wat ze ambitieuze jonge professionals te bieden hebben. Je kunt ook vóór de Tour een bedrijf selecteren waar je gericht bij op een speeddate gaat. Je zit dan één op één aan tafel met werkgevers die concreet op zoek zijn naar talent. Je kunt de sfeer van de lokale bedrijven proeven en leert over verschillende productgroepen, functies, branches en werkculturen. Je bouwt tijdens de Tour aan je netwerk en legt de basis voor een succesvolle eerste of volgende stap in je carrière.

Niet alleen als particulier maar ook als bedrijf is een deelname aan de Rabo 013 Business Tour een slimme zet. Door de toenemende krapte op de arbeidsmarkt slagen lokale ondernemers er niet altijd in om de juiste kandidaat te vinden voor openstaande functies binnen hun bedrijf. In Tilburg is een breed scala aan onderwijsinstellingen gevestigd, zowel praktisch als wetenschappelijk. Er loopt dus genoeg potentieel rond in onze stad!

Hebben we je overtuigd? Dan kan je je inschrijven via deze link: https://www.013businesstour.nl/inschrijven.

Lonneke

Lonneke (28) is geboren en getogen in Broekhoven. Opgegroeid in een buurt waar mensen bij de geringste zonnestraal hun plastic tuinmeubelen op de stoep zetten, en waar de Brabantse gezelligheid en worstenbroodjes nooit ver te zoeken zijn. Voor haar studie heeft ze een aantal jaar in Nijmegen gewoond, toch kon ze Tilburg niet vergeten. Nu woont de cultuurwetenschapper en barvrouw extraordinair weer in haar oude vertrouwde stad en zal ze voor Wij Zijn Tilburg over de vele ontwikkelingen in het bruisende Tilburgse horeca- en cultuurlandschap bloggen.