HOLY PINK: HET GROOTSTE OPEN MINDED DANCE FEEST VAN ROZE MAANDAG

Over minder dan vier weken strijkt Holy Pink Festival weer neer in Tilburg. Duizenden bezoekers zullen op 23 juli de liefde voor muziek komen vieren en met name ook de liefde voor elkaar!

Het festival wordt georganiseerd door de Tilburgse organisatie Draaimolen en vindt plaats op Roze Maandag, een van de grootste LGBTQ+ evenementen van Nederland. Zo’n 300.000 feestgangers trekken op deze prachtige dag naar de binnenstad van Tilburg.

De liefhebbers van house en techno kunnen hun geluk niet op bij Holy Pink. Draaimolen heeft namelijk dit jaar de meest kleurrijke artiesten vanuit alle windstreken weten te strikken voor het festival.

Het programma van Holy Pink 2018 ziet er als volgt uit:
             Oceanic (extended set)
             Red Axes (extended set)
             Octo Octa live
             Avalon Emerson
             Talismann live
             Freddy K b2b very special guest

Het festival duurt van 13:00 tot 01:00 uur en de entree is gratis. De organisatie waarschuwt alvast om op tijd te komen want vol is vol. Voor diegene die geen genoeg kunnen krijgen wordt er een officiële afterparty georganiseerd in de Studiozaal van Theaters Tilburg, wat op nog geen minuut lopen is van de Muzentuin.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.