“IF I COULD, I WOULD STAY” KREZIP IS TERUG! MAAR NIET VOOR LANG

KREZIP IS BACK! Ze gaan het nog één keer doen! “We gaan dit jaar nog één keer terug naar Pink Pop Festival waar het allemaal begon en we vieren het met een grote show in de Ziggodome!” valt op hun instagram te lezen. Krezip, de Tilburgse band met zangeres Jacqueline Govaert als bekendste gezicht en haar zus Anne Govaert op gitaar, Annelies Kuijsters op toetsen en Joost van Haaren op bas is onder meer bekend van nummers als I would stay en Sweet goodbyes. Sinds gisteren verscheen er plots een timer op Krezip.nl met niets meer dan een roze achtergrond. Fans dachten al snel te weten dat het om Pinkpop moest gaan. Op 27 juni2009 gaf de band haar laatste concert in de Heineken Music Hall,  en nu, 10 jaar later zijn ze dus weer even terug.

“In 2019 vallen alle getallen op hun plek. Het is 10 jaar geleden dat Krezip stopte en Pinkpop bestaat 50 jaar. Een reünie was nooit een optie, tot we op een dag wakker werden en het ineens de énige optie was. En we willen het vieren, samen met jullie! Het leven, het feit dat we 10 jaar ouder zijn, allemaal gezond en nog steeds vrienden. We willen onze songs weer spelen, met z’n zessen, op Pinkpop en we sluiten ‘m af in de Ziggo Dome!”


De Tilburgse band brak in 2000 door naar het grote publiek na een optreden op Pinkpop, waarna heel Nederland en België verslingerd raakten aan de superhit ‘I Would Stay’, die in beide landen de koppositie in de hitlijsten haalde. In de jaren daarna bracht Krezip meerdere albums uit, en scoorden ze een flink aantal grote hits met o.a. ‘Out Of My Bed’, ‘All My Life’ en ‘Sweet Goodbyes’. In 2009 besloten de bandleden er een punt achter te zetten en gingen ze ieder hun eigen weg. Nu, tien jaar later, keren ze nog één keer terug voor een uniek concert in de Ziggo Dome op 26 oktober 2019. Al denken wij, dan als het kan, ze nog wel iets langer zullen blijven …

Dit bericht bekijken op Instagram

KREZIP IS BACK! We gaan het nog één keer doen! We gaan dit jaar nog één keer terug naar @pinkpopfest waar het allemaal begon en we vieren het met een grote show in @ziggodome ! Kaartverkoop voor de Ziggo Dome start aanstaande vrijdag om 11:00 via www.krezip.nl. In 2019 vallen alle getallen op hun plek. Het is 10 jaar geleden dat Krezip stopte en Pinkpop bestaat 50 jaar. Een reünie was nooit een optie, tot we op een dag wakker werden en het ineens de énige optie was. En we willen het vieren, samen met jullie! Het leven, het feit dat we 10 jaar ouder zijn, allemaal gezond en nog steeds vrienden. We willen onze songs weer spelen, met z’n zessen, op Pinkpop en we sluiten ‘m af in de Ziggo Dome! #krezip2019 Meer info vind je op onze site via [link in Bio]

Een bericht gedeeld door Krezip (@krezipofficial) op

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.