JAZZ ORCHESTRA OF THE CONCERTGEBOUW & FUSE OP ÉEN PODIUM

In samenwerking met jazzpodium Paradox brengt Theaters Tilburg twee Nederlandse superformaties op één podium: het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Fuse. Het concert onder de naam PaRaDoXaal vindt plaats op vrijdag 29 maart om 20:30 uur in de concertzaal van Theaters Tilburg.

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Fuse brengen twee generaties topmuzikanten, uit verschillende muzikale werelden. Het prestigieuze Jazz Orchestra of the Concertgebouw bestaat uit jazzmusici van wereldklasse, met zowel (inter)nationale topsolisten als jong Nederlands talent. Het jonge Fuse is onder andere de huisband van Podium Witteman. Vorig seizoen speelden ze in een uitverkochte studio in Theaters Tilburg. De groep staat bekend om hun virtuoze en gevarieerde optredens en eigenwijze mix van klassiek, jazz, volksmuziek en improvisatie. Op het duoprogramma staat werk van onder anderen John Coltrane, Béla Bartók, Chick Corea, Brad Mehldau en Nils Frahm.

Verkoopinformatie
Het concert vindt plaats op vrijdag 29 maart om 20:30 uur in de concertzaal van Theaters Tilburg. Tickets zijn te bestellen via theaterstilburg.nl, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.