KAJ GORGELS IN THEATERS TILBURG

In het theaterseizoen van 2019/2020 staat Kaj Gorgels in de schouwburgzaal van Theaters Tilburg. Na vele uitverkochte zalen door het hele land, doet Kaj met zijn voorstelling Effe relativeren op 2 oktober 2019 ook Tilburg aan. De voorverkoop start 21 februari om 10:00 uur.

Kaj Gorgels is voornamelijk bekend van zijn vlogs op YouTube en als presentator van Expeditie Robinson. Met een grote online achterban en een Televizier Talent Award op zak, staat Kaj Gorgels nu in het hele land met zijn one-man show Effe relativeren. Hij bespreekt op zijn eigen sarcastische en cynische manier de ingewikkelde levensvragen waarmee een eind-twintiger geconfronteerd wordt.

Verkoopinformatie 
Effe relativeren  is op woensdag 2 oktober 2019 te zien in de schouwburgzaal van Theaters Tilburg. Tickets kosten € 26 voor de eerste en tweede rang en € 22 voor de derde rang. Ticketverkoop start 21 februari om 10:00 uur via www.theaterstilburg, aan de balie van Ticketservice of telefonisch via 013 543 22 20.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.