KAMPIOENSBAL VAN DE JONG SNACKS: VOOR ALS WE WÉL DE BESTE ZIJN

kampioensbal
Je kent ze misschien nog van de Kruikenbal ter gelegenheid van carnaval, deze keer heeft De Jong Snacks, in samenwerking met Aangenaam Evenementen, speciaal voor ons rood/wit/blauw leger een Kampioensbal in elkaar gezet! Wat dat is? Dat willen ze nog niet verklappen. ,,Het is een verrassing voor Tilburgers, door Tilburgers.” 

Misschien kunnen we hem wel helemaal nooit proeven, want de Kampioensbal wordt alleen overhandigd tijdens de huldiging van Willem II. Nog meer reden dus om voor onze jongens te duimen deze zondag.

Als Willem II de beker wint zijn de Kampioensballen vanaf dinsdag te verkrijgen in de Tilburgse horeca en bij de groothandel.

Meer info over De Jong Snacks? Bezoek hun website of lees dit artikel.

Lonneke

Lonneke (28) is geboren en getogen in Broekhoven. Opgegroeid in een buurt waar mensen bij de geringste zonnestraal hun plastic tuinmeubelen op de stoep zetten, en waar de Brabantse gezelligheid en worstenbroodjes nooit ver te zoeken zijn. Voor haar studie heeft ze een aantal jaar in Nijmegen gewoond, toch kon ze Tilburg niet vergeten. Nu woont de cultuurwetenschapper en barvrouw extraordinair weer in haar oude vertrouwde stad en zal ze voor Wij Zijn Tilburg over de vele ontwikkelingen in het bruisende Tilburgse horeca- en cultuurlandschap bloggen.