KERMISBINGO EN SENIORENMIDDAG IN DE AMSTEL BIERHAL

Op donderdagmiddag 26 juli organiseert Stichting Met je hart in samenwerking met en in de Amstel Bierhal alweer voor het vierde jaar de kermisbingo voor de Tilburgse senioren op de Tilburgse kermis. We kunnen inmiddels wel spreken van een traditie op de donderdag in de kermisweek die zich richt op de ouderen van Tilburg. Foto: Stichting Met je hart

De bingo op het Willemsplein begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Net als andere jaren kunnen er weer fantastische prijzen gewonnen worden! De DJ laat deze middag de kermishits door de boxen galmen, er mag gedanst worden! Kers op de kermistaart is het een spetterend liveoptreden van De Bloemendales! Dit jaar weer een nieuwe ronde en nieuwe kansen en natuurlijk weer vele winnaars. Meemaken, bijzijn dus.

Deze middag is gratis toegankelijk voor iedereen. 65 plussers krijgen gratis een bingokaart om meerdere rondes mee te spelen en dus mee te dingen naar een van de felbegeerde prijzen. Daarnaast is het mogelijk om per ronde extra bingokaarten te kopen tegen een bedrag van € 1,00 per kaart. Deze bijdrage komt ten goede van Stichting Met je hart. Deze stichting zet zich in voor kwetsbare ouderen die moeilijk de deur uitgaan en weinig mensen ontmoeten door fysieke, sociale en/of financiële beperkingen. Met je hart organiseert samen met lokale horeca, bedrijven en zorginstellingen waardevolle ontmoetingen voor deze kwetsbare ouderen.

Het belangrijkste is dat we samen met de Tilburgse senioren een gezellige middag beleven, een middag vol plezier en nostalgie. Zorg dus dat u erbij bent!

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.