KERST EN OUD & NIEUW BIJ CAFÉ DE BOEKANIER

kerst-inn
De feestdagen staan voor de deur en bij Café de Boekanier begrijpen ze dat maar al te goed. Zij organiseren namelijk toffe feestjes tijdens Kerst en Oud&Nieuw. En ze beginnen al lekker op tijd. Op donderdag 19 december trappen ze namelijk al af met de kick-off studentenkerstvakantie. Nieuwsgierig naar de andere evenementen? Lees dan even verder!

Kick-off studentenkerstvakantie
Kerstvakantie voor studenten is begonnen en dat kan je maar beter goed inluiden. Zo geldt uiteraard onze Andere Blik op Pijpen actie van 22:00 tot 01:30; een flesje Jupiler is dan slechts €1,30, een flesje Rosébier €1,60 en Desperados blik €1,90. Dus begin die kerstvakantie goed! Je hebt tijd genoeg om brak in je bed te liggen.
Wanneer? 19 december
Hoe laat? 19:00 – 04:00 uur

Kerst-Inn
De kerstvakantie begint; twee weken lang alleen maar eten en drinken. Waar kan je beter beginnen dan bij De Boekanier ?! DJ John draait de plaatjes en de dag erna kan je lekker uitslapen , dus trek je kersttrui en kerstmuts uit de kast want bijzijn = meemaken!
Wanneer? 20 december
Hoe laat? 19:00 – 04:00 uur

Tweede Kerstdag met de kerstman bij de Boekanier
Na gezellige kerst gevierd te hebben met familie en vrienden, kun je bij de Boekanier de Kerstdagen nog even goed en feestelijk afsluiten. Bij binnenkomst krijg je een kerstplaatje, vind je iemand anders met hetzelfde plaatje dan krijgen jullie beiden een cadeau aan de bar! Ook is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met de Kerstman en zijn elfjes.
Wanneer? 26 december
Hoe laat? 21:00 – 04:00 uur

Apfelkorn Winterfest 
Heel de avond shotje Apfelkorn €1,50 en bij bestelling van drie shots krijg je een leuke Apfelkorn gadget cadeau, denk aan een Heidi haarband of een leuke ski col. Das leuk zo op de laatste vrijdag van het jaar hè 😉
Wanneer? 27 december
Hoe laat? 22:00 – 04:00 uur

Sparkling NYE bij de Boekanier
Een sparkling oud en nieuw bij de Boekanier voor slechts €35,-. Daarvoor krijg je maar liefst onbeperkt bier, fris, wijn, mix en bubbels van 00:30 tot 04:30. Uiteraard gaat de Boekanier door tot in de vroege uurtjes. Kom shinen in je mooiste outfit en begin 2020 goed met dit waanzinnige feest. Kaarten zijn online te verkrijgen via een link op onze facebook pagina en aan de bar binnen bij de Boekanier.
Wanneer? 31 december
Hoe laat? 00:30 – 08:00 uur

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.