Kerstige sferen tijdens de Dwalerij

Foto: Jac Schalk

In december, wanneer die gezellige feestverlichting weer straalt boven de dwaalstraten van ons centrum, kom je voor de leukste, meest unieke, bijzondere en creatieve cadeautjes naar de Speciale Kersteditie van de Dwalerij. Op zondag 17 december vindt in de Noordstraat en Nieuwlandstraat van 12.00 tot 17.00 uur de vijfde en laatste editie van dit jaar plaats.

Naast dat het megasfeervol shoppen is op deze winterse Dwalerij is het ook nog eens erg fijn om er gewoon rond te hangen en te dwalen van kraampje naar winkel, van winkel naar kraampje. Beleef de Dwalerij op zijn best in de winter! Geniet van het gevarieerde aanbod aan eten, drinken, hebbedingetjes, kunst, mode, theater en muziek.

Duik zondag 17 december de frisse buitenlucht in en sprokkel je kerstcadeautjes bij elkaar. Met je snowboots aan en je muts op laat je je verrassen door de gemoedelijke kerstsfeer van deze Dwalerij!

De kerstpoorten van het Dwaalgebied zijn deze keer geopend van 12.00 tot 17.00 uur. 

Meer informatie op www.dwalerij.nl of op de Facebookpagina van de Dwalerij. 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.