KERSTSTRESS? HO HO HOUTLOODS LOST HET OP!

Dinerfoto

De kerstdagen: overal lampjes, jingle bells op de radio, versierde bomen en natuurlijk het diner. Nu kost dit diner vaak veel tijd en moeite: “Wie staat er dit jaar weer 3 dagen in de keuken om een uitgebreid menu te serveren?” “Waar zullen we dit jaar reserveren?” “Moet je nou alweer naar de keuken?”. Dat kan anders en daarom komt de Houtloods dit jaar weer met de oplossing: ‘De Houtloods met kerst bij je thuis’.

Na het succes van vorig jaar heeft Chefkok Koos de Wolf ook dit jaar weer een heerlijk menu ontwikkeld voor thuis. Het 3- of 4-gangen menu wordt voor jou voorbereid en bevat warme en koude gerechten. Het leuke is dat je zelf kan bepalen hoe jij de borden opmaakt. Je kunt bovendien een geheel verzorgd diner voor twee winnen als je jouw opmaak-creatie met de hashtag #dehoutloods deelt. Het is ook mogelijk om een vegetarisch menu te bestellen. Maître Tim van Diessen heeft daarnaast heerlijke wijnen geselecteerd om je kerst helemaal compleet te maken.

De Houtloods heeft dus de ideale oplossing om jouw kerst een succes te maken. Bovendien kan het personeel van de Houtloods nu ook zelf kerst vieren terwijl jij geniet van hun heerlijk bereidde maaltijd. Als dat geen mooie kerstgedachte is…

Ook genieten van deze win-win situatie? Bestellen kan hier!

 

Ingrid Peeters

Ingrid (22) woont al haar hele leven in Riel maar Tilly is toch wel echt haar stadje. Na een (te) lange tijd op de middelbare school (wat een feestje was dat) volgt zij nu lessen in Communicatie, natuurlijk ook in Tilburg. Hoewel Tilburg veel ‘lelijke’ plekken heeft, gaat Ingrid graag opzoek naar nieuwe verborgen parels in de stad… en dan het liefste restaurantjes, want eten blijft een grote hobby.