KERSTVERSIERING VERBODEN TOT 6 DECEMBER #HOAX

Hoor wie klopt daar kind’ren, het is de stadswacht. Of je per direct je kerstversiering uit het zicht wil verwijderen. Kerstlampjes en andere lichtgevende prullaria, anders dan Sinterklaasversiersels, zijn tot 6 december namelijk niet toegestaan. Althans als we de brief moeten geloven welke woensdagavond in “Heel Tilburg in een groep” verscheen.

In de brief staat aangegeven dat het een maatregel is die nodig is om de feestdagen duidelijk gescheiden te kunnen houden. Hou je je niet aan deze regel van riskeer je een boete van wel 132 euro wegens “kerstoverlast”.

Bron: Centrum Tilburg

Wethouder Erik de Ridder heeft inmiddels via Facebook bevestigd dat iedereen die de brief heeft ontvangen er vriendelijk om mag lachen en zich geen zorgen hoeft te maken. Het betreft geen brief van de Gemeente Tilburg, maar is een grap.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.