Kinderfestival Spruit: een nieuw festival tijdens de herfstvakantie in Tilburg

Geniet in de herfstvakantie (van 15 t/m 18 oktober) van Kinderfestival Spruit. Spruit brengt een vierdaags programma met een mix van dans, theater en muziek voor iedereen. Het festival is leuk voor kinderen vanaf vier jaar. In samenwerking met 013 Poppodium, Theaters Tilburg, Theater de NWE Vorst en Paradox Tilburg brengt het festival een wisselend, prikkelend en mooi programma voor jong en oud.

Choreografe Helma Melis / LaMelis is de hoofdgast van het festival, ook wel Hoofdspruit genoemd. In verschillende dansvoorstellingen kan het hele gezin de verwonderende wereld van LaMelis ontdekken.

Muziek is er voor de poprock-, jazz- en klassiek liefhebbers. De rockers kunnen hun eerste concertervaring beleven bij Hippe Gasten en voor wie nieuwsgierig is naar klassieke muziek.

Op het programma staan ook George & Eran Producties & De Toneelmakerij met de poëtische voorstelling Woestijnjasmijntjesen STIP / Anne Maike Mertens brengt Superoma  een vrolijk, muzikaal, gebreid superheldenverhaal dat een ode brengt aan alle oma’s. Ja, echt alle oma’s!

Meesterknutselaars Wiersma&Smeets bouwen gedurende het festival een interactieve installatie in hun laboratoriumtheater en iedereen mag meedoen.

Nieuwsgierig geworden? Theater De NWE Vorst is het festivalhart van Spruit, hier kan je rustig bijkomen of een drankje nuttigen. Wil je meer informatie? Neem dan snel een kijkje op de website.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.