Kingo’s Square: een toffe middag voor de jongste Willem II fans

Zondag 15 oktober vindt de eerste editie van Kingo’s Square plaats! Voorafgaand aan de wedstrijd Willem II – FC Twente nodigt Kingo alle jonge Willem II-supporters uit om samen een toffe middag te beleven.

Samen met Kingo en jouw vriendjes een toffe middag beleven én voordelig de Tricolores aanmoedigen tegen FC Twente? Kom dan aanstaande zondag naar Kingo’s Square! Springen op het Willem II-springkussen, rennen over de stormbaan of geschminkt worden als een stoere tijger of een mooie prinses! Dit vind je allemaal aanstaande zondag op Kingo’s Square, voorafgaand aan de wedstrijd Willem II – FC Twente! Kingo nodigt alle jonge Willem II-supporters uit om samen een gave middag te beleven bij de ingang van Vak K en de trainingsvelden achter het Koning Willem II stadion.

Daarnaast kan iedereen t/m 12 jaar voor maar € 2,50 de wedstrijd bezoeken (m.u.v. hoofdtribune en Business). Kaartjes kun je kopen bij de stadionreceptie of online op www.besteljekaartje.nl. Kingo’s Square is alleen toegankelijk wanneer je een kaartje voor de wedstrijd hebt. Dus koop nu nog jouw kaartje en kom zondag vanaf 13.00 uur naar Kingo’s Square!

De wedstrijd Willem II – FC Twente begint om 14.30 uur.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.