KNAPPE PRESTATIES GELEVERD DOOR DE CLIËNTEN EN MEDEWERKERS VAN DE WEVER TIJDENS DE TILBURG TEN MILES

ttm4you wever
Afgelopen weekend zijn er knappe prestaties geleverd door cliënten en medewerkers van De Wever tijdens de Tilburg Ten Miles. De Wever is dit jaar sponsor geworden van de Tilburg Ten Miles en heeft haar naam verbonden aan de onderdelen TTM4YOU. De Wever TTM4YOU is er voor mensen die om welke reden dan ook niet deel kunnen nemen aan de reguliere onderdelen van de Tilburg Ten Miles. De Wever, onder andere gespecialiseerd in de behandeling van dementie op jonge leeftijd, onderstreept het positieve effect van bewegen op de fysieke en mentale gesteldheid van mensen met dementie. Daarom verbindt ze heel graag haar naam aan dit onderdeel van Tilburg Ten Miles.

Op zaterdag wandelden er 47 cliënten en begeleiders mee met de TTM4YOU Wandeltocht. De deelnemers konden deze route lopend, met rollator of in de rolstoel afleggen. Op zondag was het de beurt aan de hardlopers. Dit onderdeel werd voor de tweede keer georganiseerd. Loopgroep Renoir, een loopgroep van jonge mensen met dementie, liep de 5 km bij de TTM4YOU Run met 11 deelnemers en 11 buddy’s. Iedereen heeft de finish bereikt. Een knappe prestatie van deze groep. 

Niet alleen de cliënten van De Wever hebben meegedaan, maar ook vele medewerkers hebben meegewandeld en hardgelopen in de (reguliere) onderdelen van de Tilburg Ten Miles. Al vele jaren doen medewerkers van De Wever met de business runs mee. 

Ook liepen er op zondag twee pacers per TTM4YOU onderdeel mee met een Wever-shirt. Deze pacers zorgden ervoor dat de lopers hun beoogde tijden konden realiseren. 

Tijdens de Tilburg Ten Miles stond De Wever met een stand in de Wagenmakerij. In deze stand stond een enthousiast promotieteam in het kader van werving voor medewerkers en vrijwilligers. Wil je ook bij deze sportieve zorgorganisatie werken? 

Ga dan naar werkenbijdewever.nl. 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.