KNETTERAMUSANTE DWALERIJ OP ZONDAG 27 MEI

Hij is er weer: de leukste zondagmarkt in het Dwaalgebied van Tilburg. De eerste van vier zomerse edities van de Dwalerij is op zondag 27 mei terug in de Noordstraat en de Nieuwlandstraat, dit jaar van 10.00 tot 15.00 uur! Foto: Jac Schalk

De naam spreekt voor zich: de Dwalerij is om lekker te dwalen, om je zonder haast van het een naar het ander te verplaatsen. Neem de tijd voor leuke activiteiten, nieuwe ontmoetingen en heerlijk buiten zijn. De Dwalerij is een keigezellige markt waarbij de kraampjes niet keurig op een rijtje staan, ze lijken zo uit de lucht gevallen te zijn. Als je lekker vroeg komt dan ervaar je als geen ander de stilte én het zachtjes ontwaken van de binnenstad.

Laat je verrassen door de afwisseling van terrasjes, kraampjes, theater, muziek en winkeltjes. Voor jong en oud is er genoeg te zien, te beleven, te proeven en te shoppen. Er is een gevarieerd aanbod van o.a. vintage, kunst, grafisch werk en streekproducten van creatieve ondernemers en ondernemende creatieven. Beleef de leukste winkelstraten van het Tilburgse Dwaalgebied eens op een andere manier tijdens de knetteramusante Dwalerij!

Woei! Dat wordt een heerlijke zomer met vier keer een Dwalerij op vier zondagen! Op 27 mei, 24 juni, 26 augustus en 30 september is er een Dwalerij van 10.00 tot 15.00 uur. Voor meer informatie, kijk je op www.facebook.com/dwalerijof www.dwalerij.nl.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.