KONINGSNACHT OVERZICHT

studio konings
Onze Willy is weer jarig en dat betekent maar 1 ding: Meldplicht bij feestjes! Heb je nou ook geen zin om helemaal naar dat saaie Amsterdam af te reizen, zeiknat geregend te worden om vervolgen teleurgesteld te worden door de feestjes daar? Of wil je indruk maken op je vrienden met de feitjes en weetjes over de leukste feestjes hier in het mooiste Tilburg? Bekijk dan dit speciale Koningsnacht overzicht!

Vunzige Deuntjes XXL Koningsnacht – Poppodium 013
Vunzige Deuntjes is terug in Tilburg en wel met Koningsnacht met een XXL editie! Met een flinke line-up maar vooral veel oranje is dat het missen niet waard.
Tijd: 22.00 – 04.00

Rewind Tilburg Kingsnight – Club Smederij
Altijd al The Jackson 5, Usher of Beyonce willen horen op een avond? Rewind brengt je terug in de tijd met hits uit het verleden maar ook het heden.
Tijd: 23:00 – 04:00 

Kingsnight w/ Johannes IV – Café Bakker
Ga helemaal uit je plaat voor onze koning! Met onder andere disco, soul, r&b, house en nog veel meer is er voor ieder wat wils tijdens Kingsnight bij Café Bakker.
Tijd: 22:00 – 04:00 

Koningsnacht Korte Heuvel

Tilburg Zingt 2019 16e Editie – Schouwburgring
Smeer je keeltjes maar en bereid je voor op meezingknallers waar een gemiddeld songfestival U tegen zegt! Samen zingen voor onze koning, wie wil dat nu niet?!
Tijd: 18:00 – 01:00 

SJANNIES SCHUURTENT/Koningsnacht Editie – Studio Tilburg
Eindelijk kun jij paraat staan voor het vaderland en doen waar je goed in bent: schuren op de beste Dancehall & Urban tunes met veel drank en klein vleugje nationalisme.
Tijd: 22:00 – 04:00 

De Danshal Koningsnacht Editie – Hall of Fame
Drie verschillende zalen, met allemaal hun eigen genre. Maak je borst maar nat, dat is namelijk de Danshal Koningsnacht Editie! Reggae, hip-hop, R&B ze komen allemaal voorbij.
Tijd: 23:00 – 04:00 

Koningsnacht Korte Heuvel – Korte Heuvel
Op Koningsnacht en -dag organiseren alle kroegen op de Korte Heuvel weer twee dagen een geweldig buitenspektakel! Met een buitengewoon lekkere line-up beleef je twee dagen een ultieme festivalsfeer in jouw favoriete feeststraatje!
Tijd: 22:00 – 01:00 

Piusplein Kingsnight – Piusplein
Altijd al de silent disco willen dansen nadat je net mee hebt gedaan aan een ronde spijkerpoepen of andere oudhollandse spelletjes? Of lekker speciaal biertjes drinken in een chill area? Kom langs tijdens koningsnacht op het Piusplein.
Tijd: 16:00 – 20:00 

Koningsnacht in de Stadhuisstraat
Het gezelligste straatje van Tilburg organiseert weer een groot feest tijdens Koningsnacht met uiteraard de officiële afterparty van Tilburg Zingt. Dus zijn de keeltjes nog niet helemaal schor gezongen of heb je zelf gewoon nog niet genoeg gehad? Kom langs in de stadhuisstraat.
Tijd: 19:00 – 01:00 

Royal Hardbeats – PKHS
Royal Hardbeats zal met Koningsnacht de vetste Classics, Early hardcore, Freestyle en Millenium uit de speakers knallen!! Dus voor alle ravers onder ons, melden bij het PKHS!
Tijd: 22:00 – 04:00 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.