Laat je ondernemershart sneller kloppen op de Startersmarkt

De Rooi Pannen in Tilburg opent op 7 oktober van 10.00 tot 15.00 uur haar deuren voor de jaarlijkse Startersmarkt Tilburg. Veel ervaren coaches en ondernemers staan klaar om alle (toekomstige) ondernemers te voorzien van de juiste informatie en inspiratie om een vliegende start te garanderen.

Beginnende ondernemers staan centraal op de Startersmarkt
Iedereen die geïnteresseerd is in ondernemerschap, er over nadenkt om een bedrijf te starten of onlangs gestart is, is welkom op de Startersmarkt Tilburg. Van borrelen in een netwerkcafé, workshops volgen bij diverse ondernemers, de beste tips & tricks krijgen van ervaren coaches, een Social Media scan laten doen tot live gematched worden aan een misschien wel toekomstige businesspartner. Op de Startersmarkt wordt jíj klaargestoomd voor het ondernemerschap. Naast dat er vele ervaren ondernemers spreken, zijn ook bedrijven als de Rabobank en Interpolis aanwezig om al jouw brandende vragen te beantwoorden. Iedereen die zich vooraf online aanmeldt krijgt de mogelijkheid om gebruik te maken van de MatchMaker, een coach en ontvangt op de dag zelf een goodiebag.

De JOST
De Startersmarkt wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door de Jonge Ondernemingen Sociëteit Tilburg, de JOST. Met bijna 90 ondernemende leden, is de JOST een actieve ontmoetingsplaats voor jonge ondernemingen uit Tilburg en omstreken die samen jaarlijks diverse evenementen organiseren. Vanaf de start, in 1988, streven ze ernaar om ondernemers elkaar te laten helpen. Dit omdat JOST-leden voor dezelfde uitdaging hebben gestaan of omdat ze ergens in gespecialiseerd zijn. Ze geven elkaar advies en bieden een luisterend oor.

Schrijf je snel in!
Aangezien de JOST het belangrijk vindt dat iedereen elkaar helpt en daarmee ieders bedrijf een goed begin gunt, is het thema van de Startersmarkt dit jaar ‘Een vliegende start’. Iedereen die geïnteresseerd is in de Startersmarkt, kan zich gratis inschrijven via de website. Ook voor meer informatie of vragen kan je hier terecht. Neem vliegensvlug een kijkje op de website van de Startersmarkt voor meer informatie.
Startersmarkt Tilburg

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.