LAATSTE ZOMERSE DWALERIJ OP ZONDAG 29 SEPTEMBER

SONY DSC
Wat denk je van het nazomerzonnetje op je wangen voelen terwijl je door de leukste straten van Tilburg struint? Van lekker buiten ontwaken in het ritme van de stad? Of van een heerlijke koffie genieten, een laat ontbijtje, zacht muziekje? Van gezellig gerommel in de winkels en kraampjes…? Foto: Jac Schalk

Het is weer bijna zover! Op zondag 29 september is alweer de laatste Dwalerij van de vier zomerse edities van 2019. Daar moet je dus écht wel bij zijn!

Deze meest vermakelijke straatmarkt, die zich door de Noordstraat en Nieuwlandstraat van het Dwaalgebied slingert, trakteert je namelijk weer op heel veel gezelligheid. Met muziek en theater van Ton & Tonnie, americana van The Kitchen Table Cowboys, mooie liedjes door Joost van Dijk, dans van The Swingshakers en de leuke studenten van ROC zorgen voor straattheater en zang. Laat je vooral ook heerlijk welkom heten door de enthousiaste gastvrouwen, speel een spelletje reuze vier-op-een-rij, geef een draai aan de sleutel van de speeldoos of chill even in het mooie mini-parkje op de Vijfsprong. Ja, en dan ook nog al die leuke winkels en kraampjes vol met hebbedingen die je echt niet kunt laten liggen ….

Ach ja, laat je gewoon maar weer verrassen door de eigenzinnigheid, creativiteit en gemoedelijkheid van het aanbod op de Dwalerij. Lekker ‘met zonder jas’ komen snuffelen en proeven, spelen en ontmoeten, luisteren en shoppen.

De Dwalerij duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Wil je langer door? Sudder dan nog lekker na op een van de terrasjes of in een van de cafeetjes en restaurantjes die de beide straten rijk zijn.

Na deze laatste zomerse editie moet je echt weer even wachten op de volgende Dwalerij. Die is pas weer op zondag 15 december met een feestelijke wintereditie van – let op! – 12.00 uur – 17.00 uur.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.