MACHINEKAMER: KWALITEITSTECHNO, TERUG VAN WEGGEWEEST

De teleurstelling was groot vorig jaar toen bleek dat Machinekamer niet door zou gaan. Maar dit jaar gaat Machinekamer hun fans weer ontzettend verwennen en gaan ze op 1 april (ja, echt waar) weer een fantastische clubavond neerzetten met technoartiesten van de hoogste kwaliteit.

‘Kwaliteitstechno in een mooi rauwe club’ dat is de omschrijving die de organisatie toekent aan Machinekamer. En niet voor niks, Machinekamer is inmiddels een begrip in de Tilburgse technoscene. Met nationaal en internationaal talent op het podium gaat het dak er in een intieme setting vanaf in Club Smederij.

Dit jaar doen ze extra hun best om de bezoekers te verwennen. Zo komt de grote, ontzettend fijne, foyer terug. Een plek waar je even bij kan komen van al het gedans. En hebben ze dit jaar een verruiming van tijd gekregen. Dit betekent dat ze dit jaar zo lang doorgaan als het publiek wil, tot maximaal 06:00 in de ochtend. Voor het geval je om 04:00 nog niet uitgedanst bent.

Maar je zult je voor 06:00 echt niet gaan vervelen, zeker niet met de fantastische line-up van dit jaar. Het Amsterdamse duo Aura One gaat de zaal lekker opwarmen waarna Jeroen Search en Albert van Abbe een heerlijke set draaien van maarliefst drie uur lang. The Engine, het DJ collectief van Machinekamer, zal de avond vervolgens afsluiten.

Wil je daar bij zijn? Natuurlijk wil je dat! Voor slechts €12,- heb je al een kaartje!

 

 

Floris Biemans

Floris (25) is zeven jaar geleden in Tilburg komen wonen om te studeren. Inmiddels ziet hij zichzelf als een echte Tilburger en is hij volledig ondergedompeld in de Tilburgse cultuur. Met één been voor de bar en één been erachter heeft hij de Tilburgse horeca de afgelopen jaren van binnen en van buiten leren kennen. Floris heeft Tilburg altijd gezien als een stad van vernieuwing, ontwikkeling en vooral veel potentie. Van Spoorzone tot Piushaven tot centrum, hij is overal graag te vinden. Voor Wij Zijn Tilburg gaat hij zijn kennis over de stad gebruiken om Tilburg eens flink onder de loep te nemen.