Makers van de stad

Makers van de stad worden uitgelicht in dit programma.

Dit programma inzetten voor uw business? Dat kan ook! Neem contact met ons op.

Makers van de stad kun je terugkijken op Youtube of op WZT TV.

WZT TV Gids

Je vindt Makers van de stad natuurlijk ook terug op ons live kanaal.

Zaterdag 10:30 en 18:30
Zondag 10:30 en 18:30

Makers van de stad


OP JE PAASBEST MET FRIANDRIES

Wilde goed voor de dag komen bij hullie oma meej Pasen? Voor de schôonste paaseieren van Tilburg moete bij ons Dries zijn! Je kent hem wel, die creatieve chocolatier aan de Willem-II Straat. Voor Pasen worden er in de chocolaterie al drie jaar lang ‘designer eggs’ gemaakt en dit jaar zijn het er meer dan ooit! 

[VIDEO] ZILVEREN LEGPENNING VOOR WALTER HOEIJMAKERS VAN ROADBURN FESTIVAL

Walter Hoeijmakers, creatief directeur van Roadburn Festival, heeft van de stad Tilburg een Zilveren Legpenning ontvangen. Walter krijgt de onderscheiding ter ere van het 20-jarig jubileum van het festival, waarvan hij oprichter is. Hij ontving de Legpenning uit handen van locoburgemeester Marcelle Hendrickx. De Zilveren Legpenning gaat naar personen en instellingen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de stad Tilburg.

DE KRONIEKEN VAN: STRAATKUNSTENAAR PAUL DE GRAAF

Hij begon met een ernstige afkeer voor tekenles en fleurt tegenwoordig de straten van Tilburg op met zijn kleurrijke graffiti kunstwerken. We hebben het over straatkunstenaar Paul de Graaf. Wij Zijn Tilburg is op een zonnige maandag samen met Paul het terras op gegaan om meer over deze stadsmaker te weten te komen.