Makers van de stad

Makers van de stad worden uitgelicht in dit programma.

Dit programma inzetten voor uw business? Dat kan ook! Neem contact met ons op.

Makers van de stad kun je terugkijken op Youtube of op WZT TV.

WZT TV Gids

Je vindt Makers van de stad natuurlijk ook terug op ons live kanaal.

Zaterdag 10:30 en 18:30
Zondag 10:30 en 18:30

Makers van de stad


DE TILBURGSE HALLEN: EEN ECONOMISCHE BROEDPLAATS

Bas Verberk (D66) maakte vandaag het heugelijke nieuws bekend dat zijn motie voor een economische broedplaats is aangenomen! Dat is goed nieuws voor startende ondernemers, onderwijs en sociaal maatschappelijke instellingen. Samen met Linda Oerlamans (ONS Tilburg) en Dwayne Heuvelmans (Groen Links) heeft hij het plan voor ‘De Tilburgse Hallen’ gepresenteerd aan de gemeenteraad. Nog meer plek voor jonge ondernemers en creatievelingen in de toekomst! Dat klinkt als muziek in onze oren. 

[VIDEO] TRANEN VALLEN OP RODE ROZEN BIJ HET LEVENSLIED

Een festival is natuurlijk één groot feest, maar hoe tof is het als je ook nog eens met een prijs 🏆 naar huis gaat? Gina July bedenkt voor verschillende evenementen bijpassende challenges en daagt de bezoekers uit! Een goedgevulde mand met prijzen en creatieve spellen en opdrachten brengen haar en de bezoekers in bijzondere of hilarische situaties. Deze keer was ze bij het festival van het Levenslied en vielen er tranen op rode rozen, precies zoals “Fransje Bauer” ooit zong.

DE KRONIEKEN VAN: KOK THOM HEHEMANN

Thom Hehemann (onderdeel van Goldfished) oftewel ThommyCooking is een Tilburgse kok met grootse plannen. Thom is jong begonnen met koken en heeft nu dan ook al een indrukwekkend CV. Wij Zijn Tilburg ging met dit veelbelovende chefke zitten om hem eens even wat beter te leren kennen.