STARTER VAN HET JAAR? MELD JE SNEL AAN VOOR DE JOST STARTERSTROFEE

STARTER VAN HET JAAR? MELD JE SNEL AAN VOOR DE JOST STARTERSTROFEE

Ben jij dé starter van het jaar 2017 of 2018?
Geef je bedrijf dan een vliegende start en Pitch mee voor de JOST Starterstrofee 2018! In deze jubileumeditie strijden tien startende bedrijven om de felbegeerde trofee, genieten ze van zichtbaarheid in diverse Tilburgse media en doen ze ervaring op met pitchen.

En dat is niet het enige…
Voor de vijf finalisten wordt een heuse bedrijfsvideo gemaakt! Voor de winnaar wordt zelfs een bedrijfsmagazine ontwikkeld en geleverd in een oplage van 100 stuks! Ook krijg je een exclusief interview met www.tilburg.com en komt www.wijzijntilburg.nl vloggen tijdens de voorronde en de finale! Daarnaast ben je als winnaar verzekerd van een plek in de voorronde van de Junior Kamer Junior Trofee.

Partners
Deze jubileumeditie van de JOST Starterstrofee wordt georganiseerd in samenwerking met onze hoofdsponsor Q-promotions. Daarnaast steunen we het goede doel Quit. Met deze samenwerkingen geven we zelf het goede voorbeeld in kader van het thema van dit jaar: groeien doe je samen!

Inschrijven
Is jouw bedrijf gevestigd in Tilburg, in 2017 of 2018 ingeschreven bij KvK en wil je meedoen? Geef je dan uiterlijk op 8 mei 2018 op via de onderstaande link:

https://www.jost.nl/starterstrofee

Na inschrijving ontvang je automatisch een bevestiging van je inschrijving met verdere informatie.

Voorronde & finale
Na inschrijvingen vindt voor tien geselecteerde bedrijven op 22 mei de besloten voorronde plaats. Op 26 juni gaan we genieten van de finale en wordt bekend wie dé starter van 2018 is. De voorronde en finale vinden plaats in het Koning Willem-II stadion in samenwerking met de Bonheur Horecagroep. Hou de Facebookpagina van JOST in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.

X