METROPOLE ORKEST SPEELT ICONISCHE MUZIEK VAN JAMES BOND

In samenwerking met Jeangu Macrooy en Dorona Alberti (Gare du Nord) brengt het Metropole Orkest de iconische muziek van James Bond tot leven. Het concert vindt plaats op zaterdag 23 maart om 20:30 uur in de concertzaal van Theaters Tilburg.

Terwijl de 25eBond-film eind 2019 in première gaat, presenteren het Metropole Orkest, Jeangu Macrooy en Dorona Alberti de muzikale kracht van de eerste 24 films. Van de iconische tunes van Monty Norman en John Barry in ‘Dr. No’ via ‘Goldfinger’, ‘For Your Eyes Only’, ‘Live and Let Die’, tot aan ‘Skyfall’ en ‘Spectre’. 

Het Metropole Orkest werd in 1945 opgericht en heeft sindsdien ruim 150 albums geproduceerd en aan duizenden radio- en tv-uitzendingen meegewerkt. Als winnaar van 3 Grammy Awards houdt het orkest vast aan een eigen onmiskenbare sound, stijl en identiteit, en samen met chef-dirigent Jules Buckley zoekt het Metropole Orkest de randen op van de hedendaagse symfonische pop en jazz.

Verkoopinformatie
Het concert vindt plaats op zaterdag 23 maart om 20:30 uur in de concertzaal van Theaters Tilburg. Tickets zijn te bestellen via theaterstilburg.nl, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20. 

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.