MINT & PEPR: AL VIER JAAR STIJLVOL HET NAJAAR DOOR

Mint & Pepr bestaat alweer vier jaar! “Jeah, deh is. Kunde ‘t geloven?” aldus Margriet. Zij en Tjerk runnen de kledingwinkel met z’n tweeën én hebben samen een geweldig leuk gezinnetje met twee dochters. Na vier jaar vinden ze het nog steeds kei gezellig om met elkaar in de winkel te staan en klanten te voorzien van kleding tips. “We zitten natuurlijk veel op elkaars lip en dat was in het begin even wennen, maar nu gaat het super goed.” Vorige keer vertelde Tjerk ons alles over zomermode voor vrouwen, nu was het aan Margriet om ons in te lichten over het vier jarige bestaan van Mint & Pepr en natuurlijk de najaartrends. 

Hoe hebben jullie de vierde verjaardag van Mint & Pepr donderdag gevierd?
“Met 20% korting op heerlijke warme truien en een aantal winacties op social media. Het was donderdag kei druk in de winkel en heel gezellig. We waren zelf alleen niet echt bezig met de verjaardag. Maar het is wel altijd leuk om even iets voor onze klanten te doen.” 

En wat zeggen jullie ervan; nog vier jaar? Of langer?
“Langer denk! We vinden het allebei nog kei leuk en het contact met de klanten is zo tof. Iedereen is altijd enthousiast en daar krijgen we veel energie van! We horen ook vaak positieve verhalen over onze winkel en dat geeft ons een heel goed gevoel. We doen er ook echt ons best voor. En als we het niet meer leuk vinden, dan gaan we een andere uitdaging zoeken. Maar daar ziet het nog niet naar uit.”

Hebben jullie veel geleerd?
“Jazeker! Vooral ‘inkoop wise’. Dus wat klanten willen. En onze klanten natuurlijk ook. Je leert ze steeds beter kennen en dat is handig, want dan blijft er minder hangen voor de sale. Van elkaar leren we ook veel.” 

Laagjes en verschillende prints – Mint & Pepr

Zijn er toekomst plannen voor Mint & Pepr?
“Nou, mmmm, winkeltje erbij? Groter? Geen idee! Ik heb iedere week zo’n beetje een nieuw plan. Dus ja, even kijken hoe het loopt. Met deze winkel kunnen we nog groter groeien en daar leggen we eerst maar eens de focus op. Maar wie weet, ideeën genoeg!

Wat worden de nieuwe trends dit koude seizoen?
“Het is veel kleur, veel prints en veel lagen. Leuke blousjes met een toffe trui erover, beetje oversized. Nog steeds wel wijde broeken, met een wijdere trui erop. En je kunt ook alles met elkaar combineren. Verschillende prints met elkaar en dan ook nog eens verschillende kleuren. Gezellig warm najaar dus.” 

Nog meer laagjes en verschillende kleuren – Mint & Pepr

Jullie horen het dames, vat een hoop kleding in verschillende kleuren en doe het over elkaar aan. Want we willen er als Tilburgse vrouwen toch zeker wel trendy bijlopen deze herfst?! Als jullie na vier jaar nog niet langs zijn geweest bij Mint & Pepr wordt het nu toch zeker wel eens tijd. Kleine bijkomstigheid: er is ook een mannenafdeling! Dus ga gezellig samen mee oe man langs bij Margriet en Tjerk, vinden ze leuk!

Lonneke

Lonneke (28) is geboren en getogen in Broekhoven. Opgegroeid in een buurt waar mensen bij de geringste zonnestraal hun plastic tuinmeubelen op de stoep zetten, en waar de Brabantse gezelligheid en worstenbroodjes nooit ver te zoeken zijn. Voor haar studie heeft ze een aantal jaar in Nijmegen gewoond, toch kon ze Tilburg niet vergeten. Nu woont de cultuurwetenschapper en barvrouw extraordinair weer in haar oude vertrouwde stad en zal ze voor Wij Zijn Tilburg over de vele ontwikkelingen in het bruisende Tilburgse horeca- en cultuurlandschap bloggen.