MUST SEE: BOILERROOM MET CARNAVALSMUZIEK

nostal
Boilerroom sessies, een livestream waarbij de DJ recht voor een camera staat te draaien omringt door publiek, zijn inmiddels een bekend internetfenomeen. Soms is het de DJ en zijn platenkeuze die voor het succes van de video zorgen, maar vaker nog is het het publiek. Gure attenberries met vlotte zonnebrillen welke compleet uit hun kaak schieten of nét iets te aandachtsgeile instagramveulens die niet van de DJ af kunnen blijven. Vandaag is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de geschiedenis van de Boiler room: CV Kamer.

Terwijl storm Dennis flink huishoudt kun je eigenlijk twee dingen doen: Thuis blijven en de onderstaande livestream aanzetten op standje tinnitus terwijl je een paar blikken 8.4 je nek in klatst of je snelt je naar Café Van Horen Zeggen. Daar nemen ze vandaag namelijk de nu al legendarische “C.V. Kamer” op. Een Boiler Room sessie volledig georiënteerd op de kunst van het draaien van Carnavalsmuziek. De rest van de dag staan DJ’s voor je klaar om de livestream te voorzien van carnavalsmuziek, onder andere op de line-up staan De Manager en de Nostalgieten.

Tune snel in, je hebt nog weinig gemist, het is pas net begonnen!

Kruikenstad

Alle ins- en outs van Kruikenstad. Met camera in de polonaise, met microfoon in de bouwhal en met blocnote onder de kiel hoppen zij heel onze stad door om geen enkele snipper confetti te hoeven missen. Meer Kruikenstad? www.wijzijnkruikenstad.nl