NA DE MEIMARKT JE ZOLDERINHOUD NOG NIET KWIJT?

Meimarkt
Stel: de Meimark is afgelopen, maar de helft van je inboedel staat nog op straat, wat doe je dan? Laat het niet staan, maar lever het in bij Kringloop Tilburg! Zodoende draag je bij aan een circulaire economie en stimuleer je duurzaam consumeren. 
Zondag 9 juni staat bij Kringloop Tilburg in het teken van ‘auto leeg, maag vol’. Als je jouw auto vol Meimarkt overblijfsels alsnog een tweede kans geeft door ze in te leveren bij de kringloop, voorzien zij jouw van een hapje en een drankje. Ook horen ze graag het verhaal achter je gefaalde Meimarkt-verkoopskills. Daarnaast krijg je een plekje op de Wall of Fame en maak je kans op een toffe prijs.
Tot na de Meimarkt bij Kringloop Tilburg, Ceramstraat 12, 5013 BB, van 15:00 tot 18:00 uur.

Lonneke

Lonneke (28) is geboren en getogen in Broekhoven. Opgegroeid in een buurt waar mensen bij de geringste zonnestraal hun plastic tuinmeubelen op de stoep zetten, en waar de Brabantse gezelligheid en worstenbroodjes nooit ver te zoeken zijn. Voor haar studie heeft ze een aantal jaar in Nijmegen gewoond, toch kon ze Tilburg niet vergeten. Nu woont de cultuurwetenschapper en barvrouw extraordinair weer in haar oude vertrouwde stad en zal ze voor Wij Zijn Tilburg over de vele ontwikkelingen in het bruisende Tilburgse horeca- en cultuurlandschap bloggen.