NET BINNEN: VERSE CARNAVALSKRAKERS MET GROEN-ORANJE SAUSJE

Zo tegen het weekend knallen er weer een aantal kruiken hun muzikale hoogstandjes het internet op! Onder andere de Nostalgieten, The Beauty Brothers en ALAAFTERPARTY komen met nieuwe carnavalshits. Toekomstige klassiekers of mogen ze van jou direct weer de kliko in? Oordeel zelf, wij hebben ze even voor je op een rijtje gezet.

NOSTALGIETEN – PIRKE PILS

De Tilburgse Maarten, Johannes en Luke hebben het niet zo op “Potentie” van Bram Krikke, of “Bobbelen” van Snollebollekes. Carnaval mag wel weer wat meer terug naar hoe het was. Geen hardstyle, meer hoempapa. Zelf geven ze het goede voorbeeld: Ze draaien alleen nostalgische carnavalshits, vanaf vinyl en voegen daar dit jaar zelf weer een pareltje aan toe! Het gaat over Pirke Pils, hij is je beste maatje en je komt hem overal tegen, vooral tijdens Carnaval.

ALAAFTERPARTY FT. VEUL GERE SOLO’S – BIJNA OP

Er zijn een paar horror situaties te verzinnen tijdens carnaval. Je bent ineens per ongeluk boven de rivieren, niemand wil met jou in de polonaise, of het bier is bijna op. Dat laatste blijkt bij ALAAFTERPARTY en Veul Gère dit jaar aan de hand, in hun nieuwe carnavalskraker! Jij kon meespelen in de clip, wie spot jij?

THE BEAUTY BROTHERS – BIER & BORRELS

John Beerens is ooit begonnen als kapper en heeft inmiddels een van de grootste beautywebshops van de Benelux. Nu kan hij een carnavalskraker ook aan dat lijstje toevoegen. Samen met de Tilburgse Vincent Hopmans heeft hij voor deze carnaval een nummer uitgebracht. 

NET IETS MINDER VERS, MAAR OOK LEUK

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.