Nieuw in Tilburg: Poké Bowls eten bij Sorry Not Sorry

Iets buiten het centrum vinden we de trendy foodbar Sorry Not Sorry, waar ze onder andere Poké Bowls, Acai Bowls en Yoghurt Bowls verkopen. Echt comfort food wat we tot nu toe voornamelijk in de Randstad zagen. Eigenaar Paul van Lieshout vond het tijd om dit trendy en gezonde concept te introduceren in het Brabantse Tilburg.

Sorry Not Sorry heeft niet alleen deze gezonde gerechten. En dat brengt me dan op de verklaring van de naam van deze hippe foodbar. Sorry staat namelijk voor de (ongezonde) warme en koude broodjes met salades of carpaccio of de wraps met pulled pork. Not Sorry staat voor de (gezonde) Bowls en de verse smoothies zoals Berry Bomb.

Op de hoek van de Voltstraat is deze prachtige foodbar te vinden, helemaal in de trend van 2018. Als je binnenkomt voel je gelijk de warmte en eerlijkheid. Een knusse ruimte met een prachtige moswand, oppeppende quotes en een warm aangeklede tafel oftewel #instagramwaardig. Met een hippe bar waar al het lekkers gemaakt wordt, waar een prachtige taartstolp staat die de red velvet cake, carrot cake, brownies en de granola bar vers houdt.

#MatchaLatte
Maar er is meer, want naast alle lekkernijen hebben ze ook heerlijke warme dranken. Ook hier gaat Paul weer behoorlijk goed met de tijd mee. Van een Matcha Latte tot een ‘ouderwets’ kopje koffie, voor een lekkere warme drank kun je hier goed terecht. Voor je Matcha Latte kun je kiezen tussen normale melk, sojamelk, amandelmelk of kokosmelk. Heb je haast? Ook kunnen ze je een cappuccino on the go meegeven.

#Afhaalmaaltijd
En er is nog meer! Je kunt je eten namelijk ook bestellen! Ideaal voor mensen die geen tijd hebben om zelf te koken, maar ook echt geen zin hebben in die eeuwige vette pizza’s en kapsalons die te bestellen zijn. Nu is er ook gewoon iets gezonds te bestellen. Nu nog alleen ontbijt en lunch Bowls, maar zeer binnenkort zijn er ook diner Bowls te bestellen.  

Waarom heeft Paul nou gekozen voor dit concept?
Wellicht is het je al duidelijk. “Dit concept is een gat in de markt. Iedereen is bezig met gezond eten, vegetarisch en #healthyfood”, vertelt Paul. En dat is helemaal te begrijpen, want wie wil er nou niet genieten van een hippe Pitaya Bowl met een mango smoothie die je ook nog eens gewoon kunt afhalen? Bij Sorry Not Sorry is iedereen welkom die dol is op verantwoord en gezond eten, maar ook weleens trek heeft in een broodje Spicy Chicken.

Openingstijden:

Dinsdag en woensdag van 11:00 tot 19:00 uur
Donderdag t/m zaterdag van 11:00 tot 20:30 uur.

Over ongeveer 2 weken zullen zij de hele week tot 21:00 uur open zijn. Een leuk nieuwtje! Over ongeveer 2 weken opent Paul van Lieshout ook een ijssalon genaamd Escobar. Binnenkort meer daar over.

Melanie

Melanie (22), geboren en getogen in Ede, student crossmediale communicatie in Rotterdam. Ze woont nu in Helmond en begint met veel enthousiasme aan haar afstudeerstage bij Wij Zijn Tilburg.