NIEUWE BESTUURSLEDEN CARNAVALSSTICHTING TILBURG

Waogeslouwe
De Carnavalsstichting Tilburg (CST) heeft een vernieuwd bestuur. Op woensdag 15 mei 2019 stemde de collegeleden in met de voordracht van drie nieuwe namen en nam het afscheid van drie oude bestuursleden. De komende jaren wil de Carnavalsstichting zorgen dat de organisatie van de Carnavalsstichting Tilburg ook na het succesvolle lustrumjaar als een goed geoliede machine blijft draaien. Zowel met de organiserende en ondersteunende commissies met vrijwilligers, maar zeker ook alle stakeholders. 

Samen groen-oranje
Nieuwe voorzitter Patrick Dewez gaf aan dat er komende jaren focus is op de Carnavalsstichting Tilburg als interne organisatie als het gaat om continuïteit, verdere professionalisering en ICT en CRM. ,,Naar buiten toe blijft er aandacht voor de goede samenwerking met stakeholders als de gemeente en de horeca. Komende jaren worden er in bestaande evenementen geen grote uitbreidingen of aanpassingen gedaan, maar wordt er vooral gebruik gemaakt van wat er tijdens het lustrumjaar en daarvoor aan ervaring is opgedaan”, aldus Dewez.

Het nieuwe bestuur is als volgt samengesteld:
Patrick Dewez                     voorzitter
Tijmen Bergen                    secretaris
Stijn de Wolf                       penningmeester
Sven Mommers                  bestuurslid, vicevoorzitter
Yvonne van de Pol             bestuurslid
Marleen de Ridder             bestuurslid
Robbie van den Broek       bestuurslid

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.