Word jij het nieuwe gezicht van KruikenTv?

Heb jij altijd al eens voor de camera willen staan of heb jij presentatietalent maar nooit de kans gekregen? Dan is dit jou moment! Voor carnaval 2018 is KruikenTv op zoek naar een nieuw fris gezicht die met onze cameramensen op pad gaat om reportages te maken in de Schôônste stad van ‘t laand.

Waar moet je aan voldoen?
– Je bent tussen de 20 en 40 jaar
– Je hebt affiniteit met carnaval
– Na een paar biertjes kun je nog goed uit je woorden komen
– Lekker spontaan
– Niet schuw voor de camera
– Praten doen wij natuurlijk met een zachte G

Denk jij dat jij het in je hebt om te presenteren en lijkt het jou iets om het team van KruikenTv te versterken? Grijp dan nu je kans!

Wat moet je doen?
KruikenTv wilt natuurlijk graag weten wie je bent en wat jouw motivatie is. Maak een korte video van jezelf waarin je jezelf voorstelt en in het kort uitlegt waarom jij geschikt zou zijn om voor de camera’s van KruikenTv te staan.

Jouw video wordt beoordeeld door een drietal redactieleden van KruikenTv en zij bepalen welke drie kandidaten het meest geschikt zijn. Samen met deze drie kandidaten gaan zij een video maken voor een green screen in de studio van Wij Zijn Tilburg.

Deze drie video’s plaatsen zij op de Facebookpagina van KruikenTv waarna het publiek uiteindelijk hét nieuwe gezicht van KruikenTv zal kiezen!

Stuur jouw video naar kruikentv@gmail.com en gebruik daarvoor Wetransfer.

Meer nieuws over Kruikenstad? Ga dan naar www.kruikentv.com!

Kruikenstad

Alle ins- en outs van Kruikenstad. Met camera in de polonaise, met microfoon in de bouwhal en met blocnote onder de kiel hoppen zij heel onze stad door om geen enkele snipper confetti te hoeven missen. Meer Kruikenstad? www.wijzijnkruikenstad.nl