NIEUWE MOTTO KRUIKENSTAD 2020 BEKEND

Tijdens Et Sebiet, de traditionele afsluiting van carnaval op de dinsdagavond, maakte Prins Etienne d’n Irste het motto voor het nieuwe carnavalsjaar 2020 bekend: Zòt zèèn is zo gèk nòg nie. Foto: Carnaval in Kruikenstad 2018.

Het motto gaat hand in hand met het stadsembleem dat alle Kruiken en Kruikinnen gedurende het carnavalsseizoen met trots dragen. En goed nieuws! Jij hebt ook dit jaar, voor de derde keer op rij, de mogelijkheid dit embleem te ontwerpen. Dus ben je creatief, heb je een groen-oranje hart, begint het bij jou al te kriebelen om carnaval in Kruikenstad het komend jaar vorm te geven? Neem dan deel aan de officiële ontwerpwedstrijd!

Waar moet het embleem aan voldoen?

  • Formaat ontwerpvak: 10 cm x 8 cm met afgeronde hoeken
  • Plat/vlakontwerp zonder verhogende elementen
  • Letterlijke vermelding van: Kruikenstad 2020
  • Letterlijke vermelding van: Zòt zèèn is zo gèk nòg nie
  • Draagbaar aan groen-oranje koordje
  • Visualisatie van het motto

Tot vrijdag 19 april 2019 kunnen ontwerpers hun stadsembleem inzenden via de website van Carnavalsstichting Tilburg. Een jury buigt zich over de ingezonden ideeën en kiest vervolgens hèt stadsembleem van Kruikenstad 2020!

Bron: Carnavalsstichting Tilburg.


Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.