NOSTALGIE TEN TOP: MEET & GREET MET RUPSJE NOOITGENOEG

1008x567
Wanneer je zaterdag weer eens flink in de lampen hebt gehangen, kan de zondag wel eens zwaar vallen. Hoe chill zou het zijn om dan lekker met een dekentje en een warme chocomel voorgelezen te worden uit je grootste jeugdherinnering: Rupsje Nooitgenoeg. En dat door de rups in levende lijven, tijdens zijn vijftigste verjaardag. Er is aanstaande zondag namelijk een meet & greet in Gianotten Mutsaers.

’s Nachts lag er in het maanlicht een eitje op een blad. Onze ouders kunnen die zin inmiddels dromen, wij lagen dan al half te dromen. Het boek gaat over een eitje waar een rups uit komt. Die eet elke dag weer een beetje meer dan de dag ervoor. Zoveel dat hij aan het einde van de week bijna ontploft. Daarna bouwt de rups een cocon en verandert na een poosje in een mooie vlinder. Dit jaar bestaat dat Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar en kun je hem dus eindelijk ontmoeten! Hij komt zondag 15 december voor een meet & greet naar de boekenwinkel. Er zijn drie voorleesmomenten, om 13.00, 14.00 en 15.00 uur. (Dus je kunt ook nog uitslapen).

De enige vraag die ons nog rest: Zou de echte Rupsje Nooitgenoeg ook allemaal gaten hebben waar je je vingers in mag steken? 🤔

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.