OKTOBERFEST TILBURG KOMT ER WIEDER AAN!

Oktoberfest Tilburg 2018
Tilbürgerß opgelet! Het enige échte Oktoberfest van Tilburg en omstreken komt eraan. 4 en 5 oktober mogen we wieder lösch in de Koepelhal! Stop met twijfelen en trommel je freunden alvast op, het wordt namelijk supertoll! Foto: Facebook Oktoberfest

Waar veel Oktoberfesten gewoon verbloemde aprés-ski feestjes zijn, gaat het Oktoberfest Tilburg ervoor zorgen dat jij de authentieke Duitse sfeer proeft in de Spoorzone. Voor de 9ekeer alweer wordt München naar Tilburg gehaald en gaan we met zijn allen twee dagen feesten op Duitse muziek. Iedere avond is er een fantastische line-up met de beste live artiesten uit binnen- en buitenland en wordt de zaal gevuld met authentieke Duitse sferen.

Organisator Robbie Reijnen verteld over zijn visie op het Oktoberfest Tilburg:

Na een reis naar het grootste bierfestival van de wereld dacht ik: Dit wil ik ook in Tilburg, dit moet haalbaar zijn. Dat was 9 jaar geleden. Inmiddels zijn we gegroeid naar een evenement waar 2000 feestgangers kunnen genieten van de fijnere dingen van het leven; bier, bratwurst, schnitzels en nog meer bier.”

Wat kun jij verwachten bij Oktoberfest Tilburg?
“In Tilburg doen we het net als op het echte Oktoberfest. Je komt binnen, wordt door een van onze ‘Heidi’s’ naar je tafel begeleid en vervolgens voorgesteld aan de dame of heer van de bediening. Je bestelt lekker wat te drinken en kiest wat uit van de uitgebreide menukaart. Schnitzel, half haantje, currywurst of een van de Biergarten Schmankerls, een plank met allerlhande Duitse lekkernijen. Na verloop van lekker wat eten en drinken verandert de Koepfelhalle vanzelf in een festhalle, waarbij je op de banken mag staan.” Welke kleding je aandoet mag je zelf weten, maar waarschuwt Rob: “Je valt wel uit de toon in je doordeweekse kloffie, een dikke 90 procent van de bezoekers draagt namelijk de echte traditionele lederhosen en dirndl.”

Wann gehen wir?
Op vrijdag 4 oktober gaan de deuren open om 18:00 uur en gaat het door tot 23:30 uur. Op zaterdag 5 oktober kun je vanaf 17:00 uur naar binnen en duurt het tot 23:30 uur. Zorg dat je er bijtijds bent, hoe eerder je naar binnen gaat hoe verder je namelijk vooraan zit!

Moet je daarbij zijn? Aber natürlich! Kijk voor meer informatie en tickets op: https://www.oktoberfest-tilburg.nl/.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.