OLLIE’S EN BRANDSTORE TILBURG GEOPEND

60856888_2051229898337613_1887911432540913664_n
Vier weken, bergen met schroeven, liters latex en honderden telefoontjes… maar het eindresultaat is verbluffend! Wat een voorrecht om in het dwaalgebied van Tilburg te mogen ondernemen. Tuinstraat 106 is vanaf 1 juni maar liefst twee winkels rijker; Ollie's en Brandstore Tilburg!

OLLIE’S
Bij Ollie’s kun je terecht voor alles op het gebied van sign & design. Of het nu gaat om het bedrukken van 1 polo, 1500 shirts, het produceren van emblemen of het ontwerpen van een totaal nieuwe huisstijl, wij denken heel graag met je mee. Ook voor werk- en sportkleding ben je bij ons aan het juiste adres.

BRANDSTORE TILBURG
Bij Brandstore Tilburg slaag je altijd voor een uniek Tilburgs cadeau! Een winkel gevuld met enkel lokale producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merchandise van Willem II en de Tilburg Trappers, de Schrobbelèr-Bonbons van Huize Geers, de handgemaakte kruikenzeiker van Melis bronsgieterij, bier van La Trappe en Stadsbrouwerij 013, gepersonaliseerde Schrobbelèr kruiken, Cheaque producten en veel meer. Graag gaan we de samenwerking met andere lokale ondernemers aan om zo ons assortiment uit te breiden met andere Tilburgse producten. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

ÔOT KETUUR
Naast twee nieuwe zaken lanceren we op 1 juni ook een nieuwe kledinglijn met polo’s; Ôot Ketuur! Ôot Ketuur staat voor de trotse Tilburger die er op zijn best uit wil zien. Het borstlogo bestaat uit de Kruikenzeiker dat deel uitmaakt van TilburgsAnsIcons. De polo’s van Ôot Ketuur zijn vervaardigd uit stevig biologisch en duurzaam katoen en hebben een zeer nette afwerking. De polo’s doen niet onder voor high fashion merken, maar zijn wel lekker Brabants geprijsd.

Draag Ôot Ketuur met trots!

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.