OMA JOKE KRIJGT MEER DAN 250 CADEAUTJES VOOR HAAR 104DE VERJAARDAG

93425225_2540421866063460_7664336682644144128_o
Voor iedereen die in deze maanden zijn verjaardag viert is het een vreemde gewaarwording. Geen familie in een kringetje (gelukkig), maar ook geen huisfeestjes of barbecues. Het is al helemaal een domper als je 104(!) wordt en geïsoleerd zit in een verzorgingstehuis, dit was het geval bij Oma Joke. Even leek haar verjaardag dit jaar stilletjes voorbij te gaan, totdat dochter Hanneke Verhoekx een oproep plaatste in "Heel Tilburg in een Groep". Hierdoor ontving ze meer dan 250 felicitaties.

Gisteren werden er bij De Wever de Heikant meer dan 250 felicitaties bezorgd voor Oma Joke, vanuit heel Tilburg en omstreken. “Wat een oproepje wel niet kan doen!” schrijft haar dochter, “Ongelofelijk wat een post ze heeft mogen ontvangen!” Ome Joke ontving niet alleen een hele mand vol verjaardagskaarten, ook kwamen er bossen bloemen binnen en geknutselde attenties.

We hebben haar van buitenaf toegezongen, ze heeft videoboodschappen mogen bekijken en na even uitgerust te hebben kwamen de kaarten. Wat een indrukken voor haar!” Yvonne wil graag namens de hele familie alle mensen die gehoor hebben gegeven aan haar oproep bedanken. “Onvoorstelbaar hoe lief jullie zijn voor de medemens.”

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.