ONBEPERKT FRITUUR OP DERDE KERSTDAG BIJ CLUB SMEDERIJ

Nog geen voldaan gevoel na Eerste en Tweede Kerstdag? Of heb je een enorme kater? Dan kun je op Derde Kerstdag naar Club Smederij. Zij serveren dan namelijk onbeperkt friet, snacks en sauzen. Dat belooft een culinair hoogstandje van de week te worden.

Er worden maar liefst 14 soorten snacks geserveerd en je kunt alles dippen in 15 soorten sauzen. Zie het volledige menu onderaan dit artikel. Een uitgebreid menu kun je wel zeggen. Het frituurdiner is een onderdeel van Plantage B, een House feest. Deze avond zijn er geen formele kerst bedoelingen met culinair eten maar juist met je allerbeste vrienden aan lange, gezellige biertafels genieten van onbeperkt friet, snacks & House muziek.

Na 2 uur stopt het diner en worden de tafels uit de club gehaald, en is het tijd om alle aangekomen kerstkilo’s er direct weer af te partyen. Het toetje zal verzorgd worden door:

Samuel Deep (HYTE, Loveland)
Anil Aras (By The Creek, AOA)
Aurelius (Strafwerk, Zeezout)

Kaartverkoop start 5 november om 10:00 uur. Je hebt al een kaartje voor €15,-.

Menu – 20:30 – 22:30
Onbeperkt friet, frikandellen, kroketten, bamischijven, nasischijven, gehaktstaven, kipnuggets, kipcorns, kaassoufflés, mexicano’s, viandellen, goulashkroketten, Duitse curryworsten, groentekroketten, satékroketten, ham-kaas soufflés. Snacks zijn met of zonder gebakken broodjes te bestellen.

Sauzen: Mayonaise, Curry, Tomatenketchup, Joppiesaus, Satésaus, Piccalilly, Mosterd, Tartaarsaus, Andalousesaus, Samuraisaus, Speciaal met Uitjes, Pikante Sriracha, Zoete Chilisaus, Vlaamse Mayonaise en Appelmoes.

Redactie WijZijnTilburg

Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden. Onze liefde voor stad uit zich in de vorm van de laatste nieuwtjes, eigen geproduceerde videoprogramma’s, interviews met ondernemers, blogs, routes en nog veel meer.