Ondernemers

19 augustus 2019 Redactie WijZijnTilburg

TILBURGSE ONDERNEMER (24) MAAKT MET PLANTAARDIGE EIWITSHAKES HET VERSCHIL

De 24-jarige ondernemer Joep Ooms is een nieuw merk begonnen in voedingssupplementen genaamd JOPEA. Het gaat om plantaardige eiwitshakes gemaakt op basis van erwten (peas). Het doel van Joep, alias Jopie, is om mensen te stimuleren plantaardiger te eten. Voornamelijk bij krachtsporters heerst het idee dat enkel dierlijke voedingsmiddelen bijdragen aan spiergroei en -herstel terwijl er voldoende plantaardige alternatieven zijn. Bovendien bevat plantaardig eten talloze voordelen als het gaat om gezondheid en duurzaamheid.
2min 951

Zakelijk


HOPPENBROUWERS TECHNIEK OPENT NIEUWE VESTIGING IN BREDA

Hoppenbrouwers Techniek opent op 1 oktober een nieuwe vestiging in Breda. Het is de tiende vestiging van deze snelgroeiende totaalinstallateur in de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Onder leiding van Wesley Bleijenberg start Hoppenbrouwers hier met ruim 25 medewerkers.

OLLIE’S EN BRANDSTORE TILBURG GEOPEND

Vier weken, bergen met schroeven, liters latex en honderden telefoontjes… maar het eindresultaat is verbluffend! Wat een voorrecht om in het dwaalgebied van Tilburg te mogen ondernemen. Tuinstraat 106 is vanaf 1 juni maar liefst twee winkels rijker; Ollie’s en Brandstore Tilburg!

BUILDING THE FUTURE: HIGHTEC ONTDEKKINGSROUTE IN DE LOCHAL

Met een groots slotevent ‘Building the future – De High Tech Ontdekkingsroute’ werd zaterdag de Dutch Technology Week in het Hart van Brabant afgesloten. Meer dan 450 bezoekers maakten kennis met allerlei vormen van techniek en technologie.

FUCK-UP NIGHTS NODIGT JE UIT JE FOUTEN TE DELEN

Zou jij je over je fouten durven vertellen? Waarschijnlijk niet. “Zo jammer!” vinden Bibliotheek Midden-Brabant en BANK15. Innovatie vraagt namelijk een andere houding ten opzichte van falen. Op woensdagavond 22 mei organiseren we alweer de vierde editie van de Fuck-Up Nights in de LocHal.

TERUG NAAR TOEN TIJDENS HET 100-JARIG BESTAAN VAN VAN GIJZEN OPTICIENS

Binnenkort bestaat Van Gijzen opticiens maar liefst 100 jaar en dat laten ze niet zomaar aan zich voorbijgaan. 18 mei organiseren ze een heuse toen-en-nu dag. Op deze dag kun je bij van Gijzen ‘terug naar toen’, naar 1919 dus.