Ondernemers

23 januari 2020 Redactie WijZijnTilburg

BJÖRN DENISSEN OPENT CHIROPRACTIEPRAKTIJK IN TILBURG

Björn Denissen opent in februari 2020 zijn eigen chiropractiepraktijk in Tilburg. Na een studie van 10 jaar is hij klaar voor een nieuwe uitdaging en hij kan niet wachten om mensen te helpen en hun pijn te verlichten.
3min 523

Zakelijk


DE TILBURGSE HALLEN: EEN ECONOMISCHE BROEDPLAATS

Bas Verberk (D66) maakte vandaag het heugelijke nieuws bekend dat zijn motie voor een economische broedplaats is aangenomen! Dat is goed nieuws voor startende ondernemers, onderwijs en sociaal maatschappelijke instellingen. Samen met Linda Oerlamans (ONS Tilburg) en Dwayne Heuvelmans (Groen Links) heeft hij het plan voor ‘De Tilburgse Hallen’ gepresenteerd aan de gemeenteraad. Nog meer plek voor jonge ondernemers en creatievelingen in de toekomst! Dat klinkt als muziek in onze oren. 

HOPPENBROUWERS TECHNIEK OPENT NIEUWE VESTIGING IN BREDA

Hoppenbrouwers Techniek opent op 1 oktober een nieuwe vestiging in Breda. Het is de tiende vestiging van deze snelgroeiende totaalinstallateur in de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Onder leiding van Wesley Bleijenberg start Hoppenbrouwers hier met ruim 25 medewerkers.

OLLIE’S EN BRANDSTORE TILBURG GEOPEND

Vier weken, bergen met schroeven, liters latex en honderden telefoontjes… maar het eindresultaat is verbluffend! Wat een voorrecht om in het dwaalgebied van Tilburg te mogen ondernemen. Tuinstraat 106 is vanaf 1 juni maar liefst twee winkels rijker; Ollie’s en Brandstore Tilburg!

BUILDING THE FUTURE: HIGHTEC ONTDEKKINGSROUTE IN DE LOCHAL

Met een groots slotevent ‘Building the future – De High Tech Ontdekkingsroute’ werd zaterdag de Dutch Technology Week in het Hart van Brabant afgesloten. Meer dan 450 bezoekers maakten kennis met allerlei vormen van techniek en technologie.

FUCK-UP NIGHTS NODIGT JE UIT JE FOUTEN TE DELEN

Zou jij je over je fouten durven vertellen? Waarschijnlijk niet. “Zo jammer!” vinden Bibliotheek Midden-Brabant en BANK15. Innovatie vraagt namelijk een andere houding ten opzichte van falen. Op woensdagavond 22 mei organiseren we alweer de vierde editie van de Fuck-Up Nights in de LocHal.