Ondernemers

LAGUNITAS EN BANK15, ZEGGEN HET MET EEN LIEDJE

De eigenzinnig Amerikaanse brouwer Lagunitas is sinds een paar jaar verbonden met Heineken. Het merk heeft muziek in de genen zitten en omringt zich graag met muzikaal talent. BANK15 heeft met KWEEKTUIN al heel wat muzikaal talent een kans gegeven. Deze gedeelde passie is de basis voor een eerste samenwerking tussen Lagunitas en BANK15.
4min 354

Zakelijk


STUEN LANCEERT EIGEN KLEDINGLIJN

De mannen van STUEN zijn er maar druk mee. De ambitieuze ondernemers hebben pas een jaar hun eigen winkel en een half jaar hun webshop en de zaken lopen goed. Dus is het tijd voor de volgende stap. Mark Voets en Martijn Mutsaers staan op het punt om hun eigen kledinglijn te lanceren. Morgenochtend om 11:00 uur is het zo ver! ,,Dit is iets waar we heel trots op zijn, het is een logische stap voor ons na het openen van de winkel.”

WOLKAT MAAKT DE CIRKEL VAN TEXTIEL ECHT ROND

Gemeente Tilburg en Citymarketing roemen Wolkat als ‘Impactmaker van het kwartaal’.

DE TILBURGSE HALLEN: EEN ECONOMISCHE BROEDPLAATS

Bas Verberk (D66) maakte vandaag het heugelijke nieuws bekend dat zijn motie voor een economische broedplaats is aangenomen! Dat is goed nieuws voor startende ondernemers, onderwijs en sociaal maatschappelijke instellingen. Samen met Linda Oerlamans (ONS Tilburg) en Dwayne Heuvelmans (Groen Links) heeft hij het plan voor ‘De Tilburgse Hallen’ gepresenteerd aan de gemeenteraad. Nog meer plek voor jonge ondernemers en creatievelingen in de toekomst! Dat klinkt als muziek in onze oren. 

HOPPENBROUWERS TECHNIEK OPENT NIEUWE VESTIGING IN BREDA

Hoppenbrouwers Techniek opent op 1 oktober een nieuwe vestiging in Breda. Het is de tiende vestiging van deze snelgroeiende totaalinstallateur in de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Onder leiding van Wesley Bleijenberg start Hoppenbrouwers hier met ruim 25 medewerkers.

OLLIE’S EN BRANDSTORE TILBURG GEOPEND

Vier weken, bergen met schroeven, liters latex en honderden telefoontjes… maar het eindresultaat is verbluffend! Wat een voorrecht om in het dwaalgebied van Tilburg te mogen ondernemen. Tuinstraat 106 is vanaf 1 juni maar liefst twee winkels rijker; Ollie’s en Brandstore Tilburg!

BUILDING THE FUTURE: HIGHTEC ONTDEKKINGSROUTE IN DE LOCHAL

Met een groots slotevent ‘Building the future – De High Tech Ontdekkingsroute’ werd zaterdag de Dutch Technology Week in het Hart van Brabant afgesloten. Meer dan 450 bezoekers maakten kennis met allerlei vormen van techniek en technologie.