Ondernemers

6 november 2020 Redactie WijZijnTilburg

IS HET LASTIG OM TE SOLLICITEREN TIJDENS CORONA?

Hoewel veel mensen denken dat het lastiger is om te solliciteren tijdens het coronavirus, is niets minder waar. Sterker nog: zolang je niet binnen de horecabranche solliciteert wanneer er een lockdown is, heb je evenveel en soms zelfs meer kans op het verkrijgen van een baan. Veel bedrijven kunnen namelijk wel een helpende hand gebruiken.
4min 550

Zakelijk


TILBURGSE ONDERNEMER (24) MAAKT MET PLANTAARDIGE EIWITSHAKES HET VERSCHIL

De 24-jarige ondernemer Joep Ooms is een nieuw merk begonnen in voedingssupplementen genaamd JOPEA. Het gaat om plantaardige eiwitshakes gemaakt op basis van erwten (peas). Het doel van Joep, alias Jopie, is om mensen te stimuleren plantaardiger te eten. Voornamelijk bij krachtsporters heerst het idee dat enkel dierlijke voedingsmiddelen bijdragen aan spiergroei en -herstel terwijl er voldoende plantaardige alternatieven zijn. Bovendien bevat plantaardig eten talloze voordelen als het gaat om gezondheid en duurzaamheid.

STUEN LANCEERT EIGEN KLEDINGLIJN

De mannen van STUEN zijn er maar druk mee. De ambitieuze ondernemers hebben pas een jaar hun eigen winkel en een half jaar hun webshop en de zaken lopen goed. Dus is het tijd voor de volgende stap. Mark Voets en Martijn Mutsaers staan op het punt om hun eigen kledinglijn te lanceren. Morgenochtend om 11:00 uur is het zo ver! ,,Dit is iets waar we heel trots op zijn, het is een logische stap voor ons na het openen van de winkel.”

WOLKAT MAAKT DE CIRKEL VAN TEXTIEL ECHT ROND

Gemeente Tilburg en Citymarketing roemen Wolkat als ‘Impactmaker van het kwartaal’.

DE TILBURGSE HALLEN: EEN ECONOMISCHE BROEDPLAATS

Bas Verberk (D66) maakte vandaag het heugelijke nieuws bekend dat zijn motie voor een economische broedplaats is aangenomen! Dat is goed nieuws voor startende ondernemers, onderwijs en sociaal maatschappelijke instellingen. Samen met Linda Oerlamans (ONS Tilburg) en Dwayne Heuvelmans (Groen Links) heeft hij het plan voor ‘De Tilburgse Hallen’ gepresenteerd aan de gemeenteraad. Nog meer plek voor jonge ondernemers en creatievelingen in de toekomst! Dat klinkt als muziek in onze oren. 

HOPPENBROUWERS TECHNIEK OPENT NIEUWE VESTIGING IN BREDA

Hoppenbrouwers Techniek opent op 1 oktober een nieuwe vestiging in Breda. Het is de tiende vestiging van deze snelgroeiende totaalinstallateur in de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Onder leiding van Wesley Bleijenberg start Hoppenbrouwers hier met ruim 25 medewerkers.

OLLIE’S EN BRANDSTORE TILBURG GEOPEND

Vier weken, bergen met schroeven, liters latex en honderden telefoontjes… maar het eindresultaat is verbluffend! Wat een voorrecht om in het dwaalgebied van Tilburg te mogen ondernemen. Tuinstraat 106 is vanaf 1 juni maar liefst twee winkels rijker; Ollie’s en Brandstore Tilburg!